FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Rennosti
Kohti kesää

Yhä useampi suomalainen valitsee ruokalautaselleen vaalean lihan – siksi kanan kysyntä kasvaa edelleen. 
Kana taipuu moneen arkisesta ruokailusta vähän fiininpään ja kaikkeen siltä väliltä. Atrian kotimainen kana variaatioineen on helppo raaka-aine monenlaiseen keittiöön. Myös kanan kierrätettävyys ruokalistoilla on omaa luokkaansa: se toimii hyvin salaateissa ja piirakoissa, mutta myös maailman tunnetuimmissa katuruokaklassikoissa.

Monipuoliset ja korkealaatuiset tuotteet erilaisiin ja erikokoisiin keittiöihin ovat tärkeä osa keittiöiden helppoa ja mutkatonta arkea. Atrian kanavalikoima tarjoaa ammattilaisille laadukkaat joko valmiit tai valmistettavat tuotteet.

Nautitaan rennosti kesästä myös keittiöissä. Ilman turhia kotkotuksia.

Näitä tuotteita asiakkaamme ostavat
Atrian tuotteiden Hittilista

Atrian hittilista sisältää Atrian tuotteisiin oivallisesti sopivia, kiinnostavia ja ajanmukaisia vinkkejä ravintoloiden ruokalistoille. Hittilista tarjoaa helppoja ja nopeita ateriaideoita, perinteisiä ruokalajeja pienellä twistillä sekä kiinnostavia makuja maailmalta. Ideoiden reseptiikkaa löytyy runsaasti verkosta, sovella oman tyylisi mukaan Atrian laadukkailla tuotteilla.

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje