Sibylla Juusto-Pekonimakkara pakaste (108kpl) 10,8kg/100g
Emmental-juustolla ja pekonilla höystetty Sibylla Juusto & Pekonimakkara sisältää 70% lihaa. Parhaan tuloksen saat valmistamalla sulatetut Sibylla Juusto & Pekonimakkarat rullagrillissä. Tämän jälkeen Sibylla Juusto & Pekonimakkara on valmis nautittavaksi. Mausta oman maun mukaan esimerkiksi Sibylla valkosipulimajoneesilla, Sibylla ketsupilla ja sinapilla ja tarjoile hotdogin täytteenä, lihapiirakan välissä tai osana makkaraperunoita.
KUORETON MAKKARA
Ainesosat:
Lihapitoisuus 70 %Tilausyksikkö: 9x1.2kg
Alkuperämaa: Sian- ja naudanlihan alkuperä EU
Tuotekoodit
Atrian tuotenumero: 1051VALO-koodi: 1051
GTIN-koodi: 17310620010519
Tukkukoodi Kesko: 21619416
Kuumennus- ja kypsennysohjeet
Valmistus (sulatettuna) makkaragrillissa 80-85°C 25-30 min tai kunnes sisälämpötila on 72°C. Tuotteen tarjoiluaika makkaragrillissä on 2 h.Säilytysohje
Säilytys pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun päivämäärään (parasta ennen) saakka. Jääkaapissa (+8 °C) korkeintaan 5 vuorokautta. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.Mauste- ja aromitiedot
Mausteet: Cayenne, Inkivääri, Juustokumina, Korianteri, Muskottipähkinä, Mustapippuri, Paprika, Rosmariini, Sipuli, ValkosipuliAromit: Savu
Pakkaustiedot
Pakkaus | PUG Määrittelemätön |
Hävittämisohje | Energiahyödyntäminen / EYU, Materiaalikierrätys / MRC |
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa) | |
---|---|
Energia | 1100,0 kJ |
Energia | 260,0 kcal |
Rasva | 22,0 g |
josta tyydyttynyttä | 9,6 g |
Hiilihydraatit | 3,0 g |
josta sokeria | 0,6 g |
Ravintokuitu | 0,0 g |
Proteiini | 14,0 g |
Suola | 2,5 g |