FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Atria Kypsä Kanan Crispy Fingers pakaste 4kg/n40g

Atria Kypsä Kanan Crispy Fingers Fileestä pakaste 4kg/n40g

Paneroidut kanan fileesiivut ovat valmiiksi paistettuja ja maustettuja kananpaloja, jotka sopivat tarjoiltavaksi osana ateriakokonaisuutta. Atrian Kanan Crispy Fingersit ovat valmistettu suomalaisen kanan fileestä ja ne ovat saatavilla pakastettuina 5 kg suurtalouskeittiöpakkauksissa..

KYPSÄ, MAUSTETTU, PANEROITU BROILERIN FILEEPALA

Ainesosat:

Tuote on valmistettu linjalla, jossa käsitellään soijaa./Produkten är framställd på en produktionslinje där man behandlar soja.

Lihapitoisuus 67 %
Tilausyksikkö: 1x4kg
Alkuperämaa: Broilerinlihan alkuperä Suomi

Tuotekoodit

Atrian tuotenumero: 1706
GTIN-koodi: 6407810017060
Tukkukoodi Meira: 1016806
Tukkukoodi Kesko: 21604174

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Ota Crispy fingerit sulamaan kylmiöön vuorokausi ennen tarvetta. Friteeraa kuumiksi ja rapeiksi 180-asteisessa öljyssä, n. 3-5 min. Tai Kuumenna yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla +200 °C sisälämpöön 75 °C, noin 10 minuuttia.

Säilytysohje

Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Valmiste säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun Parasta ennen -ajankohtaan saakka, jääkaapissa (+6 °C) 3 vrk. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen

Mauste- ja aromitiedot

Mausteet: Kurkuma, Paprika, Valkopippuri

Pakkaustiedot

Pakkaus CS Laatikko
Hävittämisohje Energiahyödyntäminen, Materiaalikierrätys

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 685,0 kJ
Energia 160,0 kcal
Rasva 6,3 g
josta tyydyttynyttä 0,6 g
Hiilihydraatit 10,0 g
josta sokeria 0,6 g
Ravintokuitu 0,6 g
Proteiini 16,0 g
Suola 1,4 g

Suolaa (NaCl): 1,3 g

Erityisruokavalio

Ei sisällä laktoosia

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje