FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Atria Kypsä Crispy Kanaleike paistista pakaste 4kg/n60g

Atria Kypsä Crispy Kanaleike paistista pakaste 4kg/n60g

Herkullinen crispy-paneroitu kanaleike toimii hyvin vaikka ranskanperunoiden ja remoulade-kastikkeen kanssa. Kana on suomalaista lihaa ja pakasteena myytävän tuotteen pakkauskoko on 5 kg. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

KYPSÄ PANEROITU BROILERIN REISILEIKE

Ainesosat:

Tuote on valmistettu linjalla, jossa käsitellään soijaa ja vehnää./Produkten är framställd på en produktionslinje där man behandlar soja och vete.

Lihapitoisuus 66 %
Tilausyksikkö: 1x4kg
Alkuperämaa: Broilerinlihan alkuperä Suomi

Tuotekoodit

Atrian tuotenumero: 5761
GTIN-koodi: 6407800004827
Tukkukoodi Kesko: 21757213

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Ota kanaleike sulamaan kylmiöön vuorokausi ennen tarvetta. Friteeraa kuumiksi ja rapeiksi 180-asteisessa öljyssä, n. 3-5 min. Tai Kuumenna yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla +200 °C sisälämpöön 75 °C, noin 10 minuuttia

Säilytysohje

Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Valmiste säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun Parasta ennen -ajankohtaan saakka, jääkaapissa (+6 °C) 3 vrk. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen

Mauste- ja aromitiedot

Mausteet: Kurkuma, Paprika

Pakkaustiedot

Pakkaus CS Laatikko
Hävittämisohje Energiahyödyntäminen, Materiaalikierrätys, Kartonkipakkausjäte, Muovipakkausjäte

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 790,0 kJ
Energia 189,0 kcal
Rasva 10,0 g
josta tyydyttynyttä 1,5 g
Hiilihydraatit 10,0 g
josta sokeria 0,6 g
Ravintokuitu 0,6 g
Proteiini 14,0 g
Suola 1,4 g

Suolaa (NaCl): 1,2 g

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje