FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

sadonkorjuu

sadonkorjuu

Syksy tarjoilee sadonkorjuun antimia runsaalla kirjolla

Sadonkorjuun juhlat tuo lautasille rehtiä, juurevaa kotimaista lähiruokaa, jossa aidot maut korostuvat. Suomalaisen satokauden antimet pääsevät syksyisin arvoiseensa asemaan, kun koko kansa valmistautuu talveen. Kekri on syyskauden ruokajuhla, jolloin on aika nauttia parhaista kotimaisista herkuista niin arkena kuin juhlanakin.  

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje