Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.
Tarjoamme asiakkaillemme ja kumppaneillemme ammattilaistason koulutuspalveluita. Käytössäsi on alan ammattilaiset, kattava ja laadukas tuotevalikoima, syvällinen tutkimustieto sekä laaja käytännön kokemus ammattikeittiöistä useiden vuosien ajalta.
Lihakoulutuksessa perehdytään syvällisesti lihaan raaka-aineena, kuinka lihaa käsitellään oikeaoppisesti keittiössä ja mitä lihalle tapahtuu kypsennyksessä ennen kuin se on asiakkaan lautasella. Koulutuksessa opitaan myös kuinka valmistetaan täydellinen pihvi.
Koulutuksen avulla saat perehdytyksen Atrian tarjoamiin valmisruoka ja kappaletuotteisiin sekä niiden oikeaoppiseen käyttöön. Koulutuksessa perehdytään myös valmisruokatuotteiden jatkojalostukseen ravintolasi liiketoimintaan perustuen.
Verkkokoulutus, joka on kohdistettu etenkin ravintolan keittiöhenkilökunnalle. Keittiöllä on ratkaiseva rooli siinä, että asiakas saa eteensä herkullisen, oikealla lailla käsitellyn ja valmistetun pihvin. Kokin tehtävä on tarjota asiakkaalle makuelämys joka ylittää odotukset, saa hänet tulemaan uudestaan sekä suosittelemaan ravintolaa eteenpäin.
Verkkokoulutus, joka on kohdistettu etenkin ravintolan salihenkilökunnalle. Salilla on tärkeä rooli siinä, että asiakas saa hyvää palvelua ja että hänen odotuksensa jopa ylitetään. Näin asiakas tulee uudestaan ja hänet saadaan myös kehumaan ravintolaanne eteenpäin. Koulutus opastaa tarjoilijoita myymään asiakkaalle mieluisan annoksen ja aktiivisesti tarjoamaan pihvivaihtoehtoja tilanteeseen sopivalla tavalla. Koulutuksesta saatava tieto antaa eväitä laadukkaaseen asiakaspalveluun joka samalla lisää ravintolasi myyntiä.
Trendikoulutuksessa perehdytään tämän hetken kuumimpiin trendeihin ja ennakoidaan tulevaisuutta. Koulutuksen taustalla on Atrian syvällinen tutkimustieto ja viimeisimmät tuulahdukset maailmalta.
Lounaskoulutuksessa perehdytään ruokatuotantoprosesseihin, gastronomisiin tekijöihin lounaalla, ruoan valmistuksen ajoittamiseen, kypsennyksen hallintaan ja esivalmistusasteeseen liittyviä asioita. Maku ja esteettinen esillelaitto sekä annos- ja reseptikorttien perusteet ovat myös olennainen osa koulutusta.
Koulutuksessa käydään läpi syvällisesti Sous Viden historiaa, tuotteiden valmistusprosesseja sekä etuja. Koulutuksessa avataan kypsentämättömien- ja kypsennettyjen tuotteiden välisiä eroja ruoanvalmistusprosesseihin sekä kustannuksien näkökulmasta. Koulutuksen avulla voidaan käydä asiakkaalle soveltuvia lihatuotevaihtoehtoja läpi ja analysoida sitä, mikä olisi paras mahdollinen ratkaisu keittiöprosessiin liittyen.
Koulutuksessa opitaan Sous vide kypsennyksen ja kypsennyslaitteen perusteita, elintarviketurvallisuutta, eri raaka-aineille sopivia kypsennyslämpötiloja sekä kypsennysaikoja. Koulutus on mahdollista integroida asiakkaan tuotteisiin ja keittiöprosesseihin perustuen. Koulutuksessa on lähtökohtaisesti lihateknologinen lähestymiskulma.
Koulutuksessa käydään läpi asioita mistä ja miten hävikkiä syntyy, kuinka sitä seurataan ja etenkin millä toimintatavoilla sitä voidaan tehokkaasti ehkäistä.
Onko mielessäsi jokin muu aihe-alue josta olisit kiinnostunut saamaan koulutusta? Anna meidän auttaa sinua ja ota yhteyttä meihin! Tehdään homma yhdessä!