Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.
Tarjoamme asiakkaillemme ja kumppaneillemme ammattilaistason koulutuspalveluita. Käytössäsi on alan ammattilaiset, kattava ja laadukas tuotevalikoima, syvällinen tutkimustieto sekä laaja käytännön kokemus ammattikeittiöistä useiden vuosien ajalta.
Lihakoulutuksessa perehdytään syvällisesti lihaan raaka-aineena, kuinka lihaa käsitellään oikeaoppisesti keittiössä ja mitä lihalle tapahtuu kypsennyksessä ennen kuin se on asiakkaan lautasella. Koulutuksessa opitaan myös kuinka valmistetaan täydellinen pihvi.
Koulutuksen avulla saat perehdytyksen Atrian tarjoamiin valmisruoka ja kappaletuotteisiin sekä niiden oikeaoppiseen käyttöön. Koulutuksessa perehdytään myös valmisruokatuotteiden jatkojalostukseen ravintolasi liiketoimintaan perustuen.
Trendikoulutuksessa perehdytään tämän hetken kuumimpiin trendeihin ja ennakoidaan tulevaisuutta. Koulutuksen taustalla on Atrian syvällinen tutkimustieto ja viimeisimmät tuulahdukset maailmalta.
Lounaskoulutuksessa perehdytään ruokatuotantoprosesseihin, gastronomisiin tekijöihin lounaalla, ruoan valmistuksen ajoittamiseen, kypsennyksen hallintaan ja esivalmistusasteeseen liittyviä asioita. Maku ja esteettinen esillelaitto sekä annos- ja reseptikorttien perusteet ovat myös olennainen osa koulutusta.
Koulutuksessa käydään läpi syvällisesti Sous Viden historiaa, tuotteiden valmistusprosesseja sekä etuja. Koulutuksessa avataan kypsentämättömien- ja kypsennettyjen tuotteiden välisiä eroja ruoanvalmistusprosesseihin sekä kustannuksien näkökulmasta. Koulutuksen avulla voidaan käydä asiakkaalle soveltuvia lihatuotevaihtoehtoja läpi ja analysoida sitä, mikä olisi paras mahdollinen ratkaisu keittiöprosessiin liittyen.
Koulutuksessa opitaan Sous vide kypsennyksen ja kypsennyslaitteen perusteita, elintarviketurvallisuutta, eri raaka-aineille sopivia kypsennyslämpötiloja sekä kypsennysaikoja. Koulutus on mahdollista integroida asiakkaan tuotteisiin ja keittiöprosesseihin perustuen. Koulutuksessa on lähtökohtaisesti lihateknologinen lähestymiskulma.
Koulutuksessa käydään läpi asioita mistä ja miten hävikkiä syntyy, kuinka sitä seurataan ja etenkin millä toimintatavoilla sitä voidaan tehokkaasti ehkäistä.
Onko mielessäsi jokin muu aihe-alue josta olisit kiinnostunut saamaan koulutusta? Anna meidän auttaa sinua ja ota yhteyttä meihin! Tehdään homma yhdessä!