FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Käytännön vinkkejä ja ratkaisunavaimia Muuttuva menestyvä ravintola -webinaarissa

Muuttuva menestyvä ravintola -webinaari järjestettiin tänä syksynä jo toista kertaa. Osana Atria 100 nuorta kokkia -koulutusohjelmaa järjestettävän webinaarin teeman oli tällä kertaa työvoimapula. Tallenteet päivän puheenvuoroista ja paneelikeskustelusta pääset katsomaan alta. Tallenteet ovat katsottavissa 4.10.2022 saakka.

Alkusanat

Tommi Tuominen, Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelman johtaja & 
Kim Westerling, myyntijohtaja, Atria Foodservice

Tehtävämme on tuoda nautintoa – tiskin molemmin puolin

We Are Groupin ratkaisut ravintola-alan työvoimahaasteeseen
Anders Westerholm, yrittäjä, We Are Group

Elämyksen taikominen ravintolaan

Ilmiöiden luominen ja niiden merkitys ravintolan kiinnostavuudessa 
Henri Alén, keittiömestari ja ravintoloitsija, Muru, Finnjävel ja Fiasco

ME teemme ravintolan – yhteisöllisyys ja toimiva tiimi

Yhteisöllisyyden merkitys hyvässä ja toimivassa työyhteisössä
Sami Kokkonen, life- ja business coach, mentor ja speaker, Coachkokkonen

Kolme avainta tulevaisuuteen: ennakointi, innovointi ja kommunikointi

Trendit sekä ennakoinnin menetelmät ja niiden peilaaminen ravintola-alan tulevaisuuteen 
Elina Hiltunen, futuristi, What’s Next Consulting Oy

                                                    

Kadonneiden ravintolatyöntekijöiden arvoitus -paneelikeskustelu

Moderaattorina: Riku Rantala
Keskustelemassa: Johanna Wegelius, hotelli- ja ravintola-alan toimialajohtaja, Barona
Henry Lepist, ruokatuotannon lehtori, Perhon Liiketalousopisto
Noora Sipilä, ravintolapäällikkö, BasBas Kulma
Tommi Tuominen, ravintoloitsija, Demo, Grotesk ja Finnjävel