FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Ratkaise ajankäyttö ravintolassasi!

Ratkaise ajankäyttö ravintolassasi!

Ratkaisuja tuottavuuden ja kiertotalouden ongelmiin

Kiireisessä keittiössä valmistelujen määrä kannattaa suhteuttaa käytettävissä olevaan aikaan ja budjettiin. Valmistamalla ruuan alusta asti saat juuri haluamasi lopputuotteen, mutta prosessi vie reilusti aikaa. Puolivalmisteista saat tuoreena paistetun tuotteen, jota pystyt halutessasi muokkaamaan ravintolan konseptin mukaiseksi. Valmiit pakasteet taas syntyvät käden käänteessä ja hävikiltä vältytään lähes täysin.

 

Olemme tehneet erimerkkejä jauhelihapyöryköistä, kasslerista ja burgereista. Esimerkiksi lihapullat voit valmistaa joko Atrian raa’asta jauhelihasta, valmiista murekemassasta tai käyttää valmiita pakastettuja lihapullia. Hampurilaispihvin voit jopa aloittaa tekemään jauhamalla itse lihan, mutta Atrian valikoimista löydät myös erilaiset raa’at jauhelihat, valmiit raakapakastepihvit ja kypsät burgerpihvit. Kasslerista Atrian valikoimaan kuuluvat raa’an Viljaporsaan Kasslerin lisäksi pinnalta leppäsavustettu, kypsä, sekä valmiiksi viipaloitu kassler.

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje