FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Lihanleikkaaja Tuukka Honkaniemi opastaa ruhon paloittelua.

Atrialta voi tilata porsaan puolikkaan ruhon kolmeen osaan valmiiksi paloiteltuna. Tuukka opastaa etuneljänneksen, keskipalan ja kinkun paloittelun tuotteiksi.

Etuneljänneksen leikkaaminen Etuneljänneksen leikkaaminen
Video

Etuneljänneksen leikkaaminen

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.
Keskiosan leikkaaminen Keskiosan leikkaaminen
Video

Keskiosan leikkaaminen

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.
Kinkun leikkaaminen Kinkun leikkaaminen
Video

Kinkun leikkaaminen

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje