FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.
Atria Takuumurea

Atria Takuumurea

Laatu syntyy kaikessa rauhassa

Atrialla on ollut jo vuosien ajan käytössä oma, tarkkaan määritelty
Atria Takuumurea™ -mureutus joka perustuu tarkasti valvotuissa olosuhteissa
huolellisesti ja rauhallisesti toteutettavaan raakakypsytykseen. Atria Takuumurea™
-lihan tunnusmerkkeihin kuuluvat tumma väri, pehmeys ja hapahko tuoksu.
Raakakypsyttäminen on luonnollinen, lihan omien entsyymien toimintaan
pohjautuva tapa tehdä lihasta entistä mureampaa. Mureutuminen on seurausta
kemialliselta luonteeltaan valkuaisainetta olevan sidekudoksen hajoamisesta.
Lihan laatuun vaikuttavat monet tekijät, kuten teuraseläimen rotu, ikä, sukupuoli ja
ruokinta, lihan marmoroituminen, eläimen käsittely ennen teurastusta, ruhon jäähdytys,
sekä tietysti hygienia niin teurastuksessa kuin lihan käsittelyssä ja pakkaamisessakin.
Atria Takuumurea™-liha on aina huippulaadukasta, suomalaista naudanlihaa.

Taatusti mureaa

Raaka-aineeksi valitaan vain paras liha. Täydellisen pihvinautinnon takaa laadukas kotimainen liha, ammattitaito ja huolella valitut lisäkeet.

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje