FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Atria 100 Nuorta Kokkia - koulutusohjelma ruuan ammattilaisille

Annokset loihditaan käsin, mutta ruoka-alan todellisten huippuammattilaisten menestyksen salaisuus on henkisellä puolella. Se on sekoitus vankkaa tietotaitoa ja vahvaa visiota, ja juuri näihin Atria 100 nuorta kokkia antaa eväitä.

Atria 100 nuorta kokkia -koulutus toteutettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2003, Atrian 100-vuotisjuhlien kunniaksi. Koulutusohjelman johtajana toimii mm. Demo-, Finnjävel-ravintoloistaan tunnettu keittiömestari Tommi Tuominen. Tommi on ollut mukana koulutusohjelmassa koko sen 20-vuotisen historian ajan, alkuun luennoitsijana ja vuodesta 2018 lähtien koulutusohjelman johtajana.

Mitä on luvassa?

  • Uusia ideoita, näkökulmia, verkostoja ja elämyksiä
  • Kokeneiden ammattilaisten ja huippuosaajien vinkkejä
  • Uusia ystäviä, yhdessäoloa, keskusteluja ja hauskanpitoa

Koulutusohjelman luennoitsijat ovat pitkiä uria alalla tehneitä rautaisia ammattilaisia, sekä nuorempia, tämän hetken kuumimpia nimiä. Luvassa on mm. vinkkejä oman henkilöbrändin rakentamiseen, konseptointiin sekä äänen hyödyntämiseen ravintolatilassa. Opiskelijat pääsevät myös suunnittelemaan ja toteuttamaan joukkueina pop up -ravintolat.

Ohjelmaan kuuluu myös vierailuja mm. nautatilalle ja Kyrö Distillery Companyn tislaamoon, sekä tietysti paljon hyvää ruokaa.

Kenelle koulutusohjelma on tarkoitettu?

  1. Haluat olla ruoka-alan huippuammattilainen
  2. Sinulla on asenne kohdallaan
  3. Olet täysi-ikäinen, mutta et yli kolmenkympin
  4. Olet ehtinyt kartuttaa osaamistasi jo jonkin verran

Haku koulutusohjelmaan on nyt käynnissä täällä. Voit liittää hakemukseesi myös listan suosittelijoistasi sekä linkin enintään minuutin mittaiseen videoon.

Koulutusohjelman aikataulu

  • 29.-30.8. Koulutuspäivät Helsingissä
  • 12.9. Vierailuja ja luentoja Pohjanmaalla
  • 19.9. Webinaari
  • 8.-9.10. Pop up -toteutus 1 (Jokainen osallistuu yhteen toteutukseen. Ryhmät selviävät 30.8.)
  • 22.-23.10. Pop up -toteutus 2 (Jokainen osallistuu yhteen toteutukseen. Ryhmät selviävät 30.8.)
  • 29.-30.10. Pop up -toteutus 3 (Jokainen osallistuu yhteen toteutukseen. Ryhmät selviävät 30.8.)

Koulutus on osallistujille maksuton.

 

Kommentteja 2022 toteutuksen opiskelijoilta

”Suosittelen ehdottomasti hakemaan mukaan. Oli upeaa saada uusia ystäviä, oppia uusia asioita ja inspiroitua!” Mimosa Koskipuro

"Parasta oli järjestää pop up ja kisaa muita vastaan siinä!" Benjam Papp

"Atria 100 Nuorta kokkia -koulutusohjelma on ainutlaatuinen mahdollisuus verkostoitua alan huippuosaajiin. Koulutusohjelmasta saa paljon hyödyllistä oppia monelle eri urapolulle ja se on ollut tärkeä osa omaa ammatillista kehittymistä." Annika Arolainen

"Koulutus oli upea kokemus! Suosittelen kaikille, jotka haluaa lisää potkua omalle uralle kokkina. Itsellä koulutus kasvatti itseluottamusta ja toi lisää tietoa ja taitoa." Carita Tikkainen

"Koulutus oli tosi antoisa kokemus. Tapasin hienoja ammattitaitoisia ihmisiä, joilta sain tärkeitä vinkkejä sekä neuvoja tulevaisuuteen. Kaikilla oli hyvä meininki ja yhteisöllisyys oli huippua! Koulutuksesta jäi paljon käteen ja suosittelen hakemaan ehdottomasti mukaan!" Noora Virtanen

"Koulutusohjelmaan kannattaa ehdottomasti hakea jos on kiinnostunut ruuanlaitosta ja verkostoitumisesta! Koulutusohjelma tarjoaa laadukkaan ja kaatavan koulutuksen nuorille. Pääsee työskentelemään ja kuuntelemaan ammattilaisia josta saa arvokasta tietoa tulevaisuuden varalle! Sain itse paljon uutta tietoa ja kokemusta mutta mikä vielä parempaa meidän ryhmähenki oli ihanaa! Suosittelen jokaiselle ihan sama mikä sun taso alalla olisikaan. ” Annu Koort

"Todellakin suosittelen koulutusta. Se antoi tärkeitä kontakteja sekä oppia jota tulee hyödynnettyä päivittäin." Arttu Parviainen

 

Miksi kannattaa hakea?

Aiempien vuosikurssien opiskelijat kertovat:

Miksi kannattaa hakea?

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.