Facebook-kilpailun säännöt

ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. Järjestäjä: 
Kilpailun järjestäjä on Atria Suomi Oy (L 900, 60080 Atria, puh. 0204728111), myöhemmin ”järjestäjä”.

2. Kampanja-aika: 
Kilpailuaika on 12.5.–16.5.2017 klo 8.00. Tämän jälkeen tulleita osallistumisia ei enää oteta huomioon. Arvonta suoritetaan viimeistään kampanjan päätyttyä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Järjestäjä ilmoittaa palkintojen voitoista arvonnan voittajille henkilökohtaisesti.

3. Osallistumisoikeus: 
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Kilpailuun osallistuminen edellyttää äitienpäivätoivotuksen jakamista kommentin tai kuvan muodossa tämän julkaisun kommentointikentässä. Kilpailun järjestäjällä on lupa esittää, muokata ja käyttää kilpailun kommenttiin jätettyä kuvaa ja tekstiä osana Atrian markkinointia. Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa tai jättää asiaton materiaali julkaisematta.

4. Voittajien valinta ja palkinnot: 
Palkintoina arvotaan yksi 20 euron arvoinen Atria-tuotelahjakortti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi hyödykkeiksi. Mikäli voittaja ei ole yhteydessä kilpailun järjestäjään yhteystietoineen viikon (7 päivän) sisällä voitosta ilmoittamisesta, palkinto voidaan arpoa uudelleen toiselle henkilölle ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

5. Järjestäjän vastuu:
Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä kampanjaan osallistumiseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjällä on lisäksi oikeus julkaista voittajien nimet ja asuinpaikkakunnat Facebook-sivullaan. Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

Facebook ei ole osallisena kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen.

Reseptivinkit Kokkaamosta