Susanna

Susanna

Susanna työskentelee kehityspäällikkönä Atria Nauta-ketjussa. Hän on ylpeä työstään, sillä hän saa tehdä töitä kotimaisen naudanlihan ja sitä tuottavien ihmisten kanssa. Samalla hän saa olla mukana suomalaisen maaseudun elinvoimaisessa kehitystyössä ja pääsee vaikuttamaan eläinten oloihin. Susannan saavat hymyilemään tutut tuottajatilanimet lihapaketeissa kaupan hyllyssä. Vapaa-ajallaan hän rentoutuu parhaiten paikassa, jossa näkee kauas ja voi viivähtää ilman hoppua. Susanna valmistaa mutkatonta ruokaa, mutta liharaaka-aineen suhteen hän on tinkimätön. Pihvinaudasta valmistettu pihvi tai paisti on Susannan ruokabravuuri. Kastikkeita hän ei juuri valmista, sillä hyvän lihan makua ei Susannan mukaan kannata peittää. Paistit hän peittelee pekonilla – siten paisti pysyy maittavan mehukkaana.

Kirjoitukset

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok