Jussi

Jussi

Jussi työskentelee kokkina Atrian keskuskeittiössä. Hänestä on hienoa tehdä töitä Suomen johtavassa elintarvikeyrityksessä. Erityisesti Jussi pitää atrialaisesta tekemisen meiningistä. Jussi pysyttelee itsekin keittiöalan aallonharjalla: häntä kiinnostaa etenkin makumaailmojen yhdistäminen ja uusien raaka-aineiden käyttö. Positiivinen ja ulospäinsuuntautunut Jussi muistuttaa, että koko ajan tulee kehittää itseään myös ihmisenä. Hän nauttiikin uusista tilanteista ja uusiin ihmisiin tutustumisesta. Kotioloissa Jussi rentoutuu maastopoluilla pyöräillen sekä keskikesällä isoa kuhaa narraten. Veljen lapset ovat houkutelleet Jussin uudelleen laskettelun pariin. Hyvä laji adrenaliinin nostattamiseen! Yksittäistä ruokabravuuria ammattikokilla ei ole – aina pitää tarjota parasta.

Kirjoitukset