Kirjoittajat

Juha Gröhn

Juha Gr√∂hn on Atria-konsernin toimitusjohtaja. H√§nelle ruoka on rakas toimiala, koska hyv√§√§, laadukasta ruokaa on hienoa valmistaa ja kaupata. Toimeliaan miehen arki on usein kiireist√§, ja Juhan tavoitteena onkin oppia ottamaan el√§m√§ v√§lill√§ v√§h√§n rennommin. H√§net saavat hyv√§ll√§ tuulelle arjen hauskat tapahtumat sek√§ muiden ihmisten hymyt. Vapaa-ajallaan Juha rentoutuu hyv√§n ruoan, lukemisen, mets√§t√∂iden, m√∂kkeilyn ja liikunnan parissa. Ruokabravuureita miehell√§ on monia. Esimerkiksi kokonaisena puuhiiligrillill√§ paistettu, yrteill√§ ja kasviksilla t√§ytetty naudan sis√§filee tai leivinuunissa ylikyps√§ksi paistettu vain suolalla maustettu sian lapa, etuselk√§ tai kylki ‚Äď t√§m√§n ruoan voi huolettaa heitt√§√§ aamulla mets√§√§n l√§htiess√§ uuniin ja nauttia illalla m√∂kille palatessa.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Mika Ala-Fossi

Mika Ala-Fossi on Atria Suomen toimitusjohtaja. H√§n on n√§hnyt jo pitk√§n taipaleen yrityksen matkaa ja sen kehityksen maakuntasarjapeleist√§ kansainv√§listen areenojen sarjaan. T√§t√§ kehityst√§ h√§n katsoo erityisell√§ ylpeydell√§. Mika nauttii hetkist√§, kun p√§√§se etel√§pohjanmaalaisille markkinoille, pes√§pallopeliin tai mihin tahansa tapahtumaan, jossa k√§ristet√§√§n perinteist√§ ‚ÄĚk√§rv√§ri√§‚ÄĚ ‚Äď niiss√§ hetkiss√§, k√§ristemakkara kourassaan, h√§n aistii aidosti hyv√§√§ yhteist√§ fiilist√§. Vapaa-ajallaan mies rentoutuu mets√§-, metalli-, puu- ja maat√∂iden parissa. Talvisin l√§hes kaikki vapaa-aika hujahtaa j√§√§hallien uumenissa kiekkojunioreita valmentaen. Mika nauttii mieluisimmin ateriansa kaikessa rauhassa aamukuuraisen Alajoen peltomaisemassa toisessa k√§dess√§√§n kahvikuppi ja toisessa lauantaimakkaravoileip√§.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Jari Leija

Jari Leija on Atria Suomen varatoimitusjohtaja sek√§ yrityksen tyt√§ryhti√∂iden A-Tuottajien ja A-Rehun toimitusjohtaja. H√§n on ylpe√§ atrialaisuudestaan, koska arvostaa yhti√∂n erinomaista yrityskulttuuria. Ty√∂n puolesta kiireinen mies viett√§√§ vapaa-aikansa mieluiten perheen ja yst√§vien parissa seurustellen. Jarin suupielet houkuttelevatkin hymyyn juuri hyv√§ ruoka ja sen ymp√§rill√§ vietetty aika yhdess√§ l√§himm√§isten kanssa. Juhlahetkin√§ h√§n taikoo p√∂yt√§√§n hyv√§n pihvin onnistuneesti paistettuna, maukkailla lisukkeilla ‚Äď laadukasta viini√§ unohtamatta.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Antti Paavilainen

Antti Paavilainen on Atria Suomen v√§hitt√§iskauppa- ja Food Service -sektoreiden myynnist√§ vastaava johtaja. H√§nen mielest√§√§n Atria on hieno yritys, jonka loistavista tuotteista on helppo olla ylpe√§. Ty√∂ss√§√§n Antti nojaa tavoitehakuiseen toimintaan sek√§ ihmisten kuunteluun ja tasapuoliseen kohteluun. Esimiehen√§ ty√∂skentelykin on silti jatkuvasti kehittymisen paikka. Arjen ilot tekev√§t el√§m√§st√§ antoisaa ja erityisesti lasten onnistumiset syk√§hdytt√§v√§t. Urheilu, etenkin sulkapallon pelaaminen vie ajatukset pois t√∂ist√§. Ruoanlaitossa Antti panostaa grillaamiseen ‚Äď l√§pi vuoden.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Patrik Lindholm

Patrik Lindholm on Atrian HR-johtaja. Patrik on sit√§ mielt√§, ett√§ tyytyv√§isyys on taantumuksen tae, joten h√§n kehitt√§√§kin jatkuvasti sek√§ itse√§√§n ett√§ ty√∂ymp√§rist√∂√§√§n. My√∂s Atrialla, vaikka yhti√∂ss√§ ollaankin jo alan parhaita! Vapaa-aikana t√§m√§n HR-taiturin rentoutumisen elementtej√§ ovat perheen kanssa vietetty aika, hyv√§ kirjallisuus, mets√§retket ja saunominen ‚Äď n√§it√§ vapaasti yhdistellen. T√§rkeisiin ruokahetkiin Patrik grillaa t√§yslihaa, vaikka muuten erityisesti pekoni ilahduttaa aina.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Merja Leino

Merja Leino on valmisruokaliiketoiminnan sekä vastuullisuuden, laadun ja tuoteturvallisuuden johtaja. Hän on työskennellyt Atrialla 20 vuotta ja sinä aikana atrialaisuus on muodostunut vahvaksi arvoksi. Merjan mukaan Atria = rehtiä suomalaista tekemistä kuluttajan parhaaksi. Tiedonjanoisen Merjan mielestä pahinta olisi pysähtyä paikoilleen; aina on varaa kehittyä. Hän arvostaa hyvää ruokaa sekä sen takana olevaa koko ruoantuotannon ketjua. Vapaa-ajalla Merja unohtaa arjen murheet hevosten parissa. Ja kaiken yläpuolella ovat tietysti lastenlapset! Arkena Merja pyöräyttää nopeasti broilerisalaatin, mutta viikonloppuna naudan sisäfilepihviä ei voita mikään.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Tapani Potka

Tapani Potka on Atrian teknisten toimintojen johtaja, joka vastaa myös toimitusketjun hallinasta ja materiaaliostoista. Erityisen ylpeä atrialaisuudestaan hän on siksi, että saa tehdä töitä arvostetussa yrityksessä yhteistyössä muiden yritykseen sitoutuneiden ihmisten kanssa. Tapani nauttii työstään ja vapaa-ajallaan hän liikkuu mielellään luonnossa patikoiden tai kuntoilee. Kaikenlainen rakentelu on miehen sydäntä lähellä. Kun ruoasta puhutaan, on grillaaminen kaikissa muodoissaan se tärkein ruokahetki.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Rauno Väisänen

Rauno Väisänen on Atria-konsernin kehitysjohtaja. Hän on atrialainen isolla A:lla, sillä Atria on ollut hänen ainoa työnantajansa. Rauno on ollut aina ylpeä työstään, koska yhtiön toiminnan ydin on ollut hyvä ja turvallinen ruoka, koko ruokaketjuun osallistuvien ihmisten osaamisen kehittäminen ja toimintaan osallistuvista ihmisistä huolehtiminen. Hyvä, yhdessä valmistettu ja nautittu ruoka onkin asia, joka saa hänet hymyilemään. Miehen omat ruokabravuurit liittyvät liharuokien valmistustapoihin: herkullisin erikoisuus on itsetehdyt makkarat, mutta kokkaamistakin parempi hän on lastenlastensa viihdyttämisessä. Vapaa-ajallaan Rauno rentoutuukin parhaiten kesämökillä yhdessä perheen ja ystävien kanssa, kunhan muistaa tasaisin väliajoin käydä kalassa.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Jaakko Kohtala

Jaakko Kohtala on AtriaSika-palvelun johtaja. Jaakko pitää tärkeänä atrialaista arvomaailmaa, johon on helppo samaistua. Tuottajaomisteisuus ja heidän uskonsa Atriaan motivoi eteenpäin. Jaakko tykkää tiedon keräilystä, erityisesti maatalouden, talouden ja urheilun saralta. Numerot jäävät helposti Jaakon mieleen ja niiden avulla on helppo hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia.
Jaakko rentoutuu kuntoilun, erityisesti sulkapallon, parissa. Elämässä on paljon asioita, jotka saavat Jaakon hymyilemään, mutta kärkikaksikon muodostavat Tähkä ja Tiuku. Arkiaamujen kaurapuuron keittelee Jaakko, muuten perheen keittiössä häärii useimmin vaimo.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Jani Vänskä

Jani Vänskä on Atria Suomen vientipäällikkö, jonka vastuualueena on Kiinan vienti. Kiinalainen kulttuuri on tullut Janille tutuksi jo vuosien takaa ja häneltä löytyykin vankka tausta Kiinan teollisuuden parista jo ennen Atriaa. Jani elää ja kirjoittaa kiinaa. Myös kiinalainen keittiö sichuaninpippureineen on vienyt täysin miehen sydämen. Mikään ei virkistä niin kuin sopivan tulinen ruoka!

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Anna

Anna ty√∂skentelee sika- ja nautatuoteryhm√§st√§ vastaavana tuoteryhm√§p√§√§llikk√∂n√§. H√§n nauttii siit√§, ett√§ saa olla eturintamassa kehitt√§m√§ss√§ suomalaista ruokakulttuuria eteenp√§in. Anna rentoutuu kutomalla villasukkia sohvan nurkassa tai vaihtoehtoisesti lenkkeilem√§ll√§ ja lujaa. H√§n on luonteeltaan vilkas, innostuu asioista helposti ja on perinyt √§idilt√§√§n ominaisuuden nauraa vedet silmiss√§. Arkisin Anna kokkaa helppoa ja vaivatonta arkiruokaa ‚Äď viikonloppuisin ruoanlaittoon panostetaan enemm√§n. Vaikka perheen teini-ik√§inen poika s√∂isi n√§lk√§√§ns√§ vaikka pieni√§ kivi√§, pyrkii Anna aina huolehtimaan, ett√§ joka aterialla tarjotaan possua, broileria tai nautaa ainakin jossakin muodossa.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Mervi

Mervi ty√∂skentelee Atrialla tutkimus- ja tuoteryhm√§asiantuntijana. H√§n kokee tyytyv√§isyytt√§ siit√§, ett√§ on saanut olla mukana aitiopaikalla tarkastelemassa Atrian tapaa tehd√§ t√∂it√§. Se on tapa, jossa oikeanlaiselle ylpeydelle ja onnistumisen ilolle on aina oma paikkansa ‚Äď oli sitten kyse kananlihan pakkaamisesta tai tuoteryhm√§tekemisist√§. Mervi on huomannut, ett√§ i√§n karttuessa tulee yh√§ selvemm√§ksi, ett√§ aina ja kaikessa voi kehitty√§. Avoin mieli on hyv√§ ty√∂ase. Hymyn Mervin huulille tuo 3-vuotiaan lapsenlapsen lause: ‚ÄĚMummi, rakastan sinua‚ÄĚ. Mummina oleminen onkin Mervin vahvuus. Kotona Mervi viett√§√§ aikaa perheen kesken ja miehen kokkaaman hyv√§n ruoan parissa.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Minna

Minna on  rekrytointiasiantuntija. H√§n harrastaa muun muassa ulkoilua, remontointia, elokuvia ja musiikin kuuntelemista. Minnan nelihenkisen perheen arkea pirist√§√§ my√∂s koira. Minnan on touhukas tyyppi ja tekee luontevasti montaa asiaa yht√§ aikaa. T√§m√§ n√§kyy my√∂s h√§nen kokatessaan, sill√§ ruoka on saatava p√∂yt√§√§n nopeasti ja helposti. Siksi broilerin fileesuikaleet ovatkin Minnan ruokabravuuri: ne taipuvat k√§tev√§sti moneen muotoon. Minna on eritt√§in ylpe√§ Atriasta ty√∂nantajana ‚Äď hymyn h√§nen kasvoilleen etenkin kev√§isin tuovat kyvykk√§√§t ja innokkaat kes√§ty√∂nhakijat.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Hanna

Hanna ty√∂skentelee markkinointip√§√§llikk√∂n√§ alkutuotannossa. H√§n on ylpe√§ atrialainen etenkin siksi, koska yritys sitoutuu sataprosenttisesti suomalaiseen lihaan. Ty√∂ss√§√§n  markkinoinnissa Hanna haluaisi pysty√§ v√§litt√§m√§√§n kuluttajille entist√§ paremmin tietoa siit√§, miten ammattitaitoiset tuottajat kasvattavat hyvinvoivia el√§imi√§. Hannan suun her√§hdytt√§v√§t hymyyn kev√§isin syntyv√§t pikkuvasikat, ty√∂matkan varrella majaileva pehmisauto ja √§idin tekem√§ jauhelihakastike. Hanna on erityisen hyv√§ tekem√§√§n ruokakuvap√§iv√§kirjoja matkaillessaan. H√§nen ruokabravuurinsa on lasagne.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Anne H

Anne H. on Atrian laatup√§√§llikk√∂. Annesta on hienoa ty√∂skennell√§ yrityksess√§, jonka arvomaailma kohtaa h√§nen omansa suomalaisen ty√∂n ja ruoan arvostuksessa. H√§n kokee, ett√§ Atrialla tehd√§√§n t√∂it√§ tinkim√§tt√∂m√§ll√§ ammattitaidolla, laadukkaasti. Vapaa-ajallaan Annen tapaa pes√§pallokentill√§ tai kokeilemassa uusia lajeja ennakkoluulottomien ty√∂kaveriensa innoittamana. Iloa arkeen h√§n saa j√§lkikasvunsa edesottamuksista ¬≠‚Äď jos eiv√§t lasten jutut naurata heti sattuman hetkell√§, niin hymyilytt√§v√§t ne viimeist√§√§n illalla. Anne on taitava laittamaan p√∂yd√§n koreaksi niin arjen kiireess√§ kuin juhlassakin tuunaamalla Atrian valmisruokia ja puolivalmisteita. Niill√§ h√§n ruokkii perheens√§ ylpeydell√§ ja t√§ysin huoletta ‚Äď silloin h√§n ainakin tiet√§√§, miten ja mink√§laisista raaka-aineista ruoka on valmistettu.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Anne R

Anne R. ty√∂skentelee siipikarjan- ja naudanrehujen kehitysp√§√§llikk√∂n√§. T√§lle maitotilan tytt√§relle kotimainen elintarviketuotanto on aina ollut syd√§men asia. Atria k√§ytt√§√§ vain kotimaista lihaa ja tekee t√§ysill√§ t√∂it√§ kotimaisen ruoantuotannon puolesta ‚Äď siksi ty√∂paikka Atrialla tuntuu Annesta erityisen arvokkaalta. Vapaa-ajallaan h√§n on intohimoinen puutarhuri, ja omassa maassa kasvavatkin muun muassa peruna, sipulit ja erilaiset yritit. Lis√§ksi h√§n harrastaa koiran kanssa kaikenlaista.  Annen ruokabravuuri on tuunattu karjalanpaisti. Alkupalaksi h√§n tarjoaa itse tehty√§ kukkakaalikeittoa, joka maistuu todistetusti my√∂s puolisolle ja perheen kahdelle pojalle ja heid√§n yst√§villeen.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Eeva

Eeva ty√∂skentelee Atrian vastuullisuusp√§√§llikk√∂n√§. H√§nt√§ motivoi ty√∂ suomalaisen ruoantuotannon puolesta ‚Äď sen parempaa ei h√§nen mielest√§√§n voisi olla. Ty√∂kaverit ja ihmisten kanssa ty√∂skentely tuovat lis√§iloa muutenkin mielekk√§√§seen ty√∂h√∂n. Ulkoilu on Eevan rakas harrastus. H√§n paineleekin ovesta ulos s√§√§ll√§ kuin s√§√§ll√§, sill√§ luonnossa liikkuminen muuttaa huononkin p√§iv√§n aina lopulta hyv√§ksi. Lis√§ksi Eeva ter√§v√∂itt√§√§ aivojaan silloin t√§ll√∂in korttimuistipelin parissa. Siin√§ h√§n onkin aika haka! Juhlan aikaan Eeva kokkailee mieluusti ranskalaisen keitti√∂n herkkuja suomalaisella twistill√§. Ei mit√§√§n liian hienoa, mutta klassisia makuja kuten sienikeittoja, risottoja ja uuniruokia. Arkena h√§nen bravuurinsa on pikaisesti, yleens√§ edellisen p√§iv√§n t√§hteist√§, kasattu ja tuunattu wokki tai risotto.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Anna-Maija

Anna-Maija on Atrian markkinointip√§√§llikk√∂. H√§n iloitsee siit√§, ett√§ saa ty√∂skennell√§ suomalaisessa yrityksess√§ ja tehd√§ t√∂it√§ kotimaisen ruoantuotannon puolesta. T√∂iss√§ on muutenkin rehti meininki, ja hauskat, osaavat ty√∂kaverit.  Vapaa-ajalla Anna-Maija rentoutuu ulkoilemalla lenkkipolulla tai laskettelurinteess√§. My√∂s hyv√§ dekkari imaisee h√§net helposti mukaansa. Pienet, mukavat asiat saavat Anna-Maijan hymyilem√§√§n: aamun ensimm√§inen kahvi, kaunis luonto, aurinkoinen p√§iv√§, lasten nauru ja tahaton tilannekomiikka. Anna-Maija nauttii my√∂s ruoanlaitosta ja kokkailee monipuolisesti ja uusia reseptej√§ kokeillen. H√§n panostaa kauniiseen kattaukseen ja visuaaliseen annokseen, mutta silti t√§rkeint√§ aterioilla on yhdess√§ olo. 

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Elina

Elina työskentelee markkinointipäällikkönä. Hän on ylpeä omasta atrialaisuudestaan: siitä, että Atria käyttää suomalaista lihaa ja on suomalainen, rehti yritys. Elina hymyilee hyville tyypeille ja hauskoille jutuille. Urheilu itse tehtynä tai penkiltä katsottuna rentouttaa parhaiten. Elina ei brassaile kokkaamisillaan, mutta kun vaikutus pitää tehdä, se tehdään oluthöystetyllä merimiespadalla.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Elisa

Elisa on Atrian asiakkuusp√§√§llikk√∂. H√§n arvostaa sit√§, ett√§ atrialla yrityksen visiota tavoitellaan erinomaisessa yhteishengess√§ ja hyv√§ll√§ tekemisen meiningill√§. Elisa ty√∂skentelee AtriaNauta-ketjussa. H√§n haluaisi oppia ymm√§rt√§m√§√§n entist√§ paremmin naudan sielunmaisemaa ja sit√§, mit√§ el√§imet yritt√§v√§t ihmiselle viestitt√§√§. My√∂s Elisan vapaa-aika kuluu tiiviisti el√§inten seurassa, sill√§ h√§n harrastaa muun muassa kouluratsastusta ja j√§lkikokeita koiriensa kanssa. Luonteeltaan Elisa on innostaja ja saa energiaa, kun onnistuu innostamaan asiakkaita ja ty√∂kavereita huimaaviin suorituksiin. T√§rkeisiin arkisiin hetkiin h√§n kokkaa mieluiten makaronilaatikkoa ‚Äď se on ruokana helppo, nopea ja taatusti my√∂s lasten mieleen.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Hanne

Hanne on Atrian viestint√§- ja IR-p√§√§llikk√∂. H√§nest√§ on hienoa olla mukana Atrialaisten huippuammattilaisten joukossa. Hannea motivoi tunne siit√§, ett√§ h√§n tekee t√§rke√§√§ ty√∂t√§ ja voi omalla ty√∂panoksellaan kehitt√§√§ Atriaa paremmaksi. Erityisen hyv√§ Hanne on siin√§, ett√§ h√§n osaa hakea tietoa ja malleja uuden oppimiseen. Mutta yhdest√§ asiasta h√§n ei ole kovin innostunut: ruoanlaitosta. Se nolottaa h√§nt√§ hieman, koska Atria on ennen kaikkea ruokatalo. Ruoanlaiton sijaan Hanne rentoutuukin py√∂r√§illen, juoksemalla tai hiiht√§m√§ll√§. H√§net l√∂yt√§√§ usein my√∂s maatalonsa piha-askareista tai painikatsomosta omaa poikaa kannustamasta. Hannen el√§m√§n suola on onnelliset hetket arjen keskell√§: perhe, yst√§v√§t ja yhdess√§ oleminen.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Janne

Janne  ty√∂skentelee pakkauskehitysp√§√§llikk√∂n√§. H√§n arvostaa Atriaa, koska kokee yrityksen olevan edell√§k√§vij√§ muun muassa pakkauksiin ja ruoanlaittoon liittyvien haasteiden ratkomisessa. Pienten lasten is√§n√§ Janne ei ehdi varsinaisesti harrastaa, mutta sanomalehti ja kahvikuppi aamutuimaan auttavat h√§nt√§ rentoutumaan. Silloin t√§ll√∂in h√§n ehtii squash-kent√§lle tai perheen kanssa laskettelemaan. Lis√§ksi nikkarointi kotitarpeisiin luontuu n√§pp√§r√§sormiselta Jannelta k√§tev√§sti. Jannen tulee hyv√§ll√§ mielelle lasten aidosta hymyst√§. Arkisin h√§n kokkailee perheen pienten ruokakriitikoiden ruodittavaksi jotakin ohjeita kaihtavaa ‚ÄĚisk√§n erikoista‚ÄĚ. Paremmalla ajalla Janne valmistaa mielell√§√§n pitk√§√§n haudutettuja liharuokia ‚Äď revitty√§ possua tai hapankaalipossua.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Jari

Jari työskentelee Atrian asiakkuuspäällikkönä. Hän on ylpeä siitä, että saa työskennellä kotimaisessa yrityksessä, jonka toiminta näkyy valtakunnallisesti koko Suomessa. Hän kokee, että atrialaiset ammattilaiset ovat aidosti asiakkaan asialla työssään. Jarin saavat hymyilemään iloiset kasvot ruokapöydän ympärillä ja onnistuneen ruoan maku. Hän harrastaa kesäisin uistelua Pielisen aavalla. Talvella Jarin löytää sivakoimasta hiihtoladuilta tai pistämällä jalalla koreasti tanssikursseilla. Erityisinä merkkipäivinä hän nautiskelee mieluiten juhlavaa liharuokaa. Arjen pyörityksessä reseptit hukkuvat helposti Jarin käsissä, ja ruoat valmistuva siten luovasti improvisoiden.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Juha

Juha on ammatiltaan broileryritt√§j√§ ja maanviljelij√§. H√§n kokee, ett√§ atrialaisuudessa korostuu erityinen yhteenkuuluvuus ‚Äď sek√§ onnistumiset ett√§ haasteet ovat yhteisi√§. Juha on eritt√§in ylpe√§ saadessaan kuulua Atrian Perhetilallisiin. Vapaa-ajallaan h√§n harrastaa monipuolisesti muun muassa liikuntaa: lentopalloa ja kuntosalilla treenaamista, talvella hiiht√§mist√§. Juhlahetkeen Juha kokkailee alkuun leivitetty√§ valkohomejuustoa pannulla pariloituna mustaviinimarjahillon kera, p√§√§ruuaksi konjakissa liekitetty√§ sis√§filett√§, sipulia, kasviksia ja salaattia. J√§lkiruuaksi oman puutarhan luumuruukkua. Juha tulee hyv√§lle mielelle antamisen ilosta ja onnistumisista omassa ty√∂ss√§√§n.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Juha-Petri

Juha-Petri ty√∂skentelee omien sanojensa mukaan sekaty√∂miehen√§ broilereiden alkutuotannossa. Sikatilan poikana ja pienen viljatilan omistajana h√§n arvostaa Atrian sitoutumista 100-prosenttiseen suomalaiseen lihaan. Juha-Petri jakaa kolmen lapsensa onnistumiset ja harrastuksista saadut ilon hetket. Lasten harrastusten lis√§ksi kalenteria t√§ytt√§√§ viljatilan ty√∂t sek√§ asunto-autoilu. Ruoanlaitto on asia, jossa Juha-Petri haluaisi kehitty√§. Yl√§asteen kokkitunneista on vier√§ht√§nyt aikaa ja niinp√§ Juha-Petri keskittyy l√§hinn√§ grillaamiseen. Yksi h√§nen ehdottomista lemppareistaan on pintamaustettu possun sis√§filee ja vaimon valmistama tomaattikastike perunoiden ja juuresten kanssa.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Jukka

Jukka on markkinatutkimusp√§√§llikk√∂, jonka mielest√§ on kunnia-asia olla edist√§m√§ss√§ suomalaista maatalous- ja ruokakulttuuria sek√§ alan taloutta. Ty√∂ss√§√§n h√§n pyrkii pit√§m√§√§n yll√§ avointa mielt√§ ja innostuneisuutta pienist√§kin oivalluksista ja edistymisist√§. Positiivisen kautta edet√§√§n, vaikka tutkimuksissa usein ongelmakohtia l√∂ytyykin! Vapaa-ajalla Jukka pelaa s√§hly√§ ja korista, tai hioo taktiikoita panssarivaunun komentajana World of Tanksissa. Musiikillisesti Jukka rentoutuu kuuntelemalla ҆ostakovitŇ°in ja Metallican sinfonioita. H√§n on my√∂s armoton YouTube-ohjeilla toimiva tee-se-itse-mies ja pit√§√§ kotiv√§en j√§nnityst√§ yll√§ remppaamalla kaiken itse putkistoista autoihin. Kaikille reseptivinkkej√§ etsiville Jukka neuvoo, ett√§ kasvissosekeitosta tulee hyv√§√§, kun sekaan pilkkoo Atrian lihapullia.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Jutta

Jutta ty√∂skentelee henkil√∂st√∂n kehitt√§misteht√§viss√§. H√§n arvostaa ty√∂nantajaansa siit√§, ett√§ yhti√∂ tarjoaa ty√∂t√§ ja toimeentuloa niin valtavalle m√§√§r√§lle henkil√∂it√§ ymp√§ri maan ja my√∂s kansainv√§lisesti. Kotona Juttaa ilahduttavat lapset, heid√§n eleens√§, ilmeens√§ ‚Äď ja etenkin juttunsa. Liikunnallinen Jutta on usein menossa yhdess√§ lasten kanssa: kes√§ll√§ uimarannalle tai jalkapallopeliin, talvella laskettelurinteeseen. Rinteess√§ Jutta on p√∂llytt√§nyt puuteria lumilaudalla jo 20 vuotta, mutta nyt h√§n haluaisi kehitty√§ paremmaksi laskettelijaksi. Silloin p√§rj√§isi m√§ess√§ paremmin lasten kanssa. Jutan keitti√∂ss√§ trendin√§ on t√§ll√§ hetkell√§ enemm√§n arkiruokien kuin juhlap√§iv√§llisten valmistaminen. Herkutteluhetkiin Jutta py√∂r√§ytt√§√§kin usein nopean mutta herkullisen kerma-pekonipastan.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Katja

Katja ty√∂skentelee Atrian tuotekehitt√§j√§n√§. Kipin√§n ammattiinsa Katja sai iso√§idilt√§√§n ‚Äď ty√∂ ruoan parissa on h√§nelle kutsumusammatti. Ty√∂nantajaansa h√§n arvostaa etenkin siksi, ett√§ yrityksen juuret ovat suomessa ja kotimaisissa tuottajissa. Vapaa-ajallaan Katja harrastaa kotimaanmatkailua yhdess√§ perheens√§ kanssa. Talvisin Lapin laskettelumatka tuo el√§m√§√§n jotakin sellaista mit√§ odotetaan l√§pi pime√§n syksyn. Kes√§ll√§ Katja singahtaa koiran kanssa lenkille mieluiten aamulla, kun kaikki muut viel√§ nukkuvat. Katja nauttii siit√§, ett√§ saa laittaa ruokaa isolle, mieluiten mahdollisimman puheliaalle, seurueelle l√§heisi√§ ja rakkaitaan. Silloin h√§nen hyppysiss√§√§n tuunautuvat kokeellisemmatkin reseptit ‚Äď ahkera reseptien testaaja ei nimitt√§in valmista samanlaista ruokaa kahta kertaa.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Kimmo

Kimmo on työskennellyt yrittäjänä ja Atria Mestarina jo vuodesta 2001 lähtien. Hän on ylpeä, mahdollisuudestaan tehdä oman työnsä kautta tunnetuksi kotimaisia laadukkaita Atrian tuotteita. Asiakastyössä on valttia omata hurttia, tilanteeseen sopivaa huumoria­, ja sitä hyväntuuliselta Kimmolta löytyy kosolti. Hän rentoutuu kesällä tekemällä kanoottiretkiä Suomen vesistöissä ja syksyllä jokavuotisella Lapin kalastusreissulla. Kimmon kesän ruokabravuuri on grillattu naudanmaksa uusien perunoiden ja tankoparsan kera.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Leena

Leena työskentelee Atrian alkutuotannossa. Kesäisin hän rentoutuu uittamalla varpaitaan liplattavassa järvivedessä. Talvisin veri vetää laduille: parhaiten suksi luistaa ja mieli lepää napapiirin pohjoispuolella. Tehokkaaksi matkanjärjestäjäksi tunnustautuva Leena viihtyy mainiosti myös perheen yhteisillä matkoilla etelän lämmössä. Leenaa hymyilyttävät mukavat ruokapöytäkeskustelut sekä kaikki ruoat, joissa on kermaa, pekonia, aurajuustoa tai kaikkia näitä samalla kertaa. Hänen ruokabravuurinsa onkin viljapossun lankkupihvistä kiedottu rulla, jonka sisään tulee pekonia ja aurajuustoa. Leena on ylpeä työnantajastaan, sillä hänen mielestään Atria on vastuullinen ja uudistuva yritys, joka tekee ihmisten elämästä parempaa tarjoamalla mahdollisuuksia hyviin ruokahetkiin arjessa ja juhlassa.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Marika

Marika ty√∂skentelee liha- ja siipikarjatuotteiden tuotekehitysp√§√§llikk√∂n√§. H√§n arvostaa sit√§, ett√§ Atrialla ollaan, mit√§ luvataan ‚Äď asiat tehd√§√§n reilusti, reippaasti ja rempse√§sti. H√§nen ammatillisena tavoitteenaan on oppia tuntemaan kuluttajien tarpeita entist√§ paremmin, jotta h√§n osaisi ennakoida kuluttajien toiveita ja tarpeita jopa viiden vuoden p√§√§h√§n. Marika rentoutuu kes√§ll√§ m√∂kkeillen, meloen ja uiden. Talvisin h√§n nauttii hiiht√§misest√§ ja pulkkam√§est√§, jonne h√§n nykyisin p√§√§see luontevasti lastensa varjolla livahtamaan. Helposti innostuvan Marikan suu k√§√§ntyy helposti hymyyn hulvattomien ty√∂kavereiden hauskoista jutuista ‚Äď kotosalla ilon hetki√§ tarjoavat kaksi alle kouluik√§ist√§ pojanviikaria. H√§nen ruokabravuurinsa on uuniperunat, hunajajuurekset ja naudan pippurifilee kermakastikkeella.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Marja

Marja ty√∂skentelee tiedottajana. H√§n nauttii ty√∂st√§√§n Atrialla, koska siin√§ saa v√§litt√§√§ eteenp√§in paremman mielen viesti√§  kotimaisen hyv√§n ruuan puolesta. Lis√§ksi √§lytt√∂m√§n hauska ja aikaansaava ty√∂yhteis√∂ antaa virtaa arjen haasteisiin! El√§m√§n maustaa tilannekomiikka, liikunta ja matkustaminen ja pient√§ j√§nnityst√§kin siihen syntyy lasten kisamatkojen my√∂t√§. Viikolla Marja py√∂r√§ytt√§√§ nopeat arkiruuat niist√§ aineksista, mit√§ j√§√§kaapista sattuu l√∂ytym√§√§n ja tuunaa ennakkoluulottomasti valmisruokia. Viikonloppuna puolestaan on ihanaa istua p√∂yt√§√§n, jossa odottaa miedolla l√§mm√∂ll√§ pitk√§√§n haudutettu ruoka. Onnistumisia tulee silloin t√§ll√∂in ruoan parissa - toisaalta pohjalainen harvoin my√∂nt√§√§ ep√§onnistuneensa yht√§√§n miss√§√§n.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Olli

Olli ty√∂skentelee Atrian rahoitusjohtajana. Atrialaisuudessa h√§n arvostaa sit√§, ett√§ yrityksess√§ on eritt√§in hyv√§ ty√∂ilmapiiri, joka n√§kyy menestyksekk√§√§n√§ tekemisen√§ ja siin√§ mit√§ saadaan aikaan. Ollin saavat hyv√§lle mielelle mukavat ty√∂kaverit, maukas ruoka sek√§ hyv√§ komediaelokuva tai kirja. H√§n harrastaa muun muassa kuntosalilla treenaamista ja rullaluistelua tai py√∂r√§ily√§ Espoon merimaisemissa sek√§ soittaa s√§hk√∂rummuilla 1970- ja 80-lukujen heavy-klassikoita. Arkena Olli kokkaa mielell√§√§n aasialaistyyppisi√§ ruokia broilerista tai possusta. Juhlahetkiin h√§n tirauttaa pannulla sopivan kyps√§ksi Atrian takuumurean naudan pihvin.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Raija

Raija ty√∂skentelee markkinoinnissa. Atrialaisuus edustaa Raijalle mielikuvaa pellolta p√∂yt√§√§n ‚Äď kotimaisen lihan puolesta puhuminen on h√§nelle kunnia-asia. Raija haluaa oppia ja ymm√§rt√§√§ el√§m√§√§ kaikessa sen moninaisuudessaan. H√§n harrastaa muun muassa py√∂r√§ily√§ ja uimista, saunoo ja marjastaa sek√§ tapaa mielell√§√§n yst√§vi√§√§n hyv√§n ruoan √§√§rell√§. Tammikuussa blinit muikunm√§dill√§ muikistavat Raijan huulet ja juhannuksena grilliribsit kasvisnyyteill√§ saavat h√§net hymyilem√§√§n. Raijan oma ruokabravuuri on naudan sis√§filee, punaviinikastikkeella ja uunikasviksilla.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Sanna H

Sanna H ty√∂skentelee rekrytointip√§√§llikk√∂n√§. H√§n on ylpe√§ saadessaan tehd√§ t√∂it√§ kansainv√§lisess√§ yrityksess√§, jolla on pitk√§ historia ja jonka tuotteet ovat n√§kyv√§ss√§ osassa suomalaisten ruokahetkiss√§. Sanna nauttii Atrian v√§litt√∂m√§st√§ ty√∂ilmapiirist√§. Parasta ty√∂ss√§ ovat ihmiset ‚Äď atrialaiset ja Atriasta ty√∂nantajana kiinnostuneet. Vapaa-aikansa Sanna viett√§√§ mieluiten oman perheen kesken. Urheilu ja matkustelu virkist√§v√§t mielt√§. Kotona Sanna vastaa siit√§, mit√§ perheen ruokahetkiss√§ on tarjolla ja arkena ruokalistalla on helppoja, nopeita ruokia, joista lapsetkin tykk√§√§v√§t.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Sanna P

Sanna on Atrian markkinoinnista vastaava johtaja. Hän on ylpeä siitä, että on töissä suomalaisessa yrityksessä, jossa koko ruokaketju on suomalaisten käsissä. Koska ruoka on myös terveyden ja hyvinvoinnin lähde, tehdyllä työllä on merkitystä kaikille suomalaisille. Sanna on intohimoinen käsitöiden harrastaja (kutominen, virkkaus, korujen tekeminen, tilkkutyöt) ja lukija, jolla on useampi kirja ja käsityö pöydällä samaan aikaan. Sanna nauttii hyvän ruoan ja seuran yhdistelmästä. Hänen oma ruokabravuurinsa on pitkään uunissa hautunut naudanliha sipulien ja kenties punaviinin kera.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Salla

Salla on Atria Suomen br√§ndijohtaja. H√§n on ylpe√§ siit√§, ett√§ saa olla Atrialla rakentamassa tulevaisuuden vastuullista ruokakulttuuria. Salla luottaa niin t√∂iss√§ kuin ty√∂n ulkopuolella positiivisen asenteen voimaan; h√§net saa hymyilem√§√§n arjen pienet ja kauniit asiat. Hymyn tuo huulille my√∂s liikunta ‚Äď esimerkiksi hot jooga, cross training tai trampoliinilla hyppely ‚Äď joka on Sallalle paras stressinhallintakeino. Ahkeroinnin j√§lkeen monipuoliselle liikkujalle maistuu parhaiten sienirisotto hyv√§n lihan kera. Sienet t√§h√§n herkkuun on tietenkin ker√§tty itse mets√§st√§, koko perheen voimin.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Sofia

Sofia on ty√∂skennellyt usean vuoden ajan eri teht√§viss√§ Atrian kes√§ty√∂ntekij√§n√§ ‚Äď t√§ll√§ hetkell√§ myyntipalvelukeskuksessa. Sofia arvostaa kes√§ty√∂nantajansa tavoin suomalaisuutta sek√§ atrialaisia ty√∂kavereitaan, jotka tekev√§t hyv√§ss√§ yhteishengess√§ parhaansa kotimaisen laaturuoan eteen. Vapaa-ajallaan h√§n harrastaa ratsastusta ja yleist√§ puuhailua koiran kanssa. H√§net saavat hymyilem√§√§n kes√§, kaverit ja hyv√§ ruoka. Sofian ruokabravuuri on kanapasta pestokastikkeella.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Sofia S

Sofia ty√∂skentelee br√§ndimarkkinointitiimiss√§ ja toimii Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelman rehtorina. Ruokaan aina suurella intohimolla suhtautunut, aikoinaan itsekin Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelman suorittanut Sofia on onnellinen ja ylpe√§ saadessaan olla mukana edist√§m√§ss√§ kotimaista, vastuullista ruokatuotantoa. Sofia on innokas kotikokki, jonka keitti√∂ss√§ valmistuu kaikkea eclaireista ja j√§√§tel√∂st√§ tuorepastaan ja makkaroihin saakka, aina alusta asti itse tehden. Jos aika ja energia ovat ty√∂viikon p√§√§tteeksi kortilla, turvautuu Sofia helppoon perjantaibravuuriinsa, chorizolla ja kirsikkatomaateilla h√∂ystettyihin sinisimpukoihin ja tryffeliranskalaisiin, sek√§ edellisen√§ iltana esivalmisteltuun pataleip√§√§n. Keitti√∂ss√§ Sofian kaverina h√§√§rii poikayst√§v√§n lis√§ksi rakas perheenj√§sen Kitchen Aid. Hyv√§n ruoan lis√§ksi Sofian saavat onnelliseksi t√§ydellinen purjehduss√§√§ sek√§ sopivan kiltti hevonen.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Susanna

Susanna ty√∂skentelee kehitysp√§√§llikk√∂n√§ Atria Nauta-ketjussa. H√§n on ylpe√§ ty√∂st√§√§n, sill√§ h√§n saa tehd√§ t√∂it√§ kotimaisen naudanlihan ja sit√§ tuottavien ihmisten kanssa. Samalla h√§n saa olla mukana suomalaisen maaseudun elinvoimaisessa kehitysty√∂ss√§ ja p√§√§see vaikuttamaan el√§inten oloihin. Susannan saavat hymyilem√§√§n tutut tuottajatilanimet lihapaketeissa kaupan hyllyss√§. Vapaa-ajallaan h√§n rentoutuu parhaiten paikassa, jossa n√§kee kauas ja voi viiv√§ht√§√§ ilman hoppua. Susanna valmistaa mutkatonta ruokaa, mutta liharaaka-aineen suhteen h√§n on tinkim√§t√∂n. Pihvinaudasta valmistettu pihvi tai paisti on Susannan ruokabravuuri. Kastikkeita h√§n ei juuri valmista, sill√§ hyv√§n lihan makua ei Susannan mukaan kannata peitt√§√§. Paistit h√§n peittelee pekonilla ‚Äď siten paisti pysyy maittavan mehukkaana.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Suvi

Suvi on ammatiltaan broilerintuottaja ja maatalousyrittäjä. Hän on ylpeä pohjalaisuudestaan, ja kokee myös atrialaisuuden edustavan pohjimmiltaan juuri pohjalaisia arvoja: sitä että tehdään kaikki aidosti, sisulla ja täydestä sydämestä. Suvi selviää Suomen pitkistä, synkistä talvikuukausista ajattelemalla hetkiä omassa kesäkeittiössä, missä valmistuu niin aamiainen, lounas, illallinen kuin yöllinen huikopalakin. Tuottajien asiaa aktiivisesti ajavan naisen saavatkin iloiselle mielelle juuri kesä, ystävät, skumppa ja grilli. Vaikka broilerintuotannossa ei Suvin mukaan ole eroa arjella ja pyhällä, niin perheessä vuoden jokaista viikonloppua juhlistetaan kolmen ruokalajin illallisella. Ruoanlaittoa rakastavan Suvin ehdoton ruokabravuuri ovat grillatut, savuiset vaahterasiirappi-ribsit.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Taneli

Taneli on ammatiltaan el√§inl√§√§k√§ri ja ty√∂skentelee AtriaSika-ketjun laatup√§√§llikk√∂n√§. H√§n on ylpe√§ atrialaisuudestaan, koska Atria on ainoa tuottajaomisteinen ja sataprosenttisesti suomalaisuuteen sitoutunut lihatalo. H√§n arvostaa sit√§, ett√§ yritys on tehnyt suomalaista ruokaa suomalaisille jo 110 vuoden ajan. Vapaa-ajallaan Taneli lukee, rakentelee, veneilee ja ulkoilee ‚Äď toiveena olisi tulevaisuudessa kehitty√§ my√∂s entist√§ paremmaksi telemark-hiiht√§j√§ksi. H√§nen ruokabravuurinsa on ‚ÄĚJuleribbe‚ÄĚ eli norjalaisittain joulup√∂yt√§√§n valmistettu porsaan paahtopaisti.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Timo

Timo on Atrian johtava ty√∂terveysl√§√§k√§ri. H√§n arvostaa suuresti sek√§ Atriaa ty√∂nantajana ett√§ ty√∂tovereitaan Atrialla ‚Äď t√∂ihin onkin aina ilo tulla. Monipuolisella miehell√§ on yksi ‚Äď vaatimaton - toive: kehitty√§ ihmisen√§ paremmaksi. Kes√§isin urheilullinen Timo rentoutuu meloen ja talvella hiiht√§en, mieluiten Lapissa tai Koillismaalla. Timon ruokabravuuri on konstailematon karjalanpaisti, tietysti Atrian paketista. 

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Tomi Nevala

Tomi on Atria Suomen Food Service -organisaation kehitysp√§√§llikk√∂. H√§nest√§ on hienoa olla mukana Suomen johtavan lihatalon kehityksess√§ ja eteenp√§in viemisess√§. Tulevaisuuteen katsova Tomi pysyttelee mukana alan uusissa tuulissa niin teollisuudessa kuin ravintolapuolellakin. K√§dentaidoistaan h√§n aikoo seuraavaksi kehitt√§√§ ruhon paloittelun osaamistaan ‚Äď vaikka pysyy se veitsi k√§dess√§ jo ennest√§√§n. H√§nt√§ ilahduttaa musta huumori, hyv√§ seura sek√§ maukas, kiireett√∂m√§sti nautittu ateria. Vieraansa Tomi saa huokailemaan ihastuksesta tarjoilemalla hitaasti kypsennetty√§, Heston Blumenthalin reseptin mukaan valmistettua kokonaista broileria. Lis√§ksi Tomi on yksi kolmesta kokista, jotka grillasivat Guinnesin maailmanenn√§tyksen Lahden kisoissa kev√§√§ll√§ 2017.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Tuomas H.

Tuomas H. on ammatiltaan eläinlääkäri ja työskentelee laatupäällikkönä AtriaNauta-ketjussa. Luonteeltaan pohdiskelevan Tuomaksen suupielet kääntyvät hymyyn elämästä itsessään. Hän rentoutuu missä tahansa muutaman syvän hengityksen tahtiin, mutta mieluiten tekee sen maastossa hiessä päin. Tuomaksen ruokabravuuri on "suomalaiskansainvälinen hyvinvointiateria", jonka alkupalana nautitaan ruisleipää avokadolla, raejuustolla ja mustikoilla, pääruokana oman puutarhan yrteillä maustettua paahtopaistia ja lisukkeena maustettuja mungopapuja sekä puikulaperunoita. Aterian jälkiruoaksi Tuomas tarjoaa survottuja oman puutarhan omenia raejuustolla ja auringonkukan siemenillä, lorauksella tyrnimehua ja lusikallisella juoksevaa hunajaa.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Ulla

Ulla on ammatiltaan maatalousyrittäjä. Hänestä on hienoa työskennellä tuottajana juuri Atrialle, joka arvostaa suomalaista lihantuotantoa. Toimeliaan tyyppinä Ullalla on usein tapana haalia itselleen välillä vähän turhan paljonkin tekemistä, mutta vapaa-ajallaan hän irtautuu velvollisuuksista tehokkaasti perheensä kanssa patikoiden ja ratsastus­harrastuksen parissa yhdessä tyttärensä kanssa. Ullan saavat hyvälle tuulelle hänen oma hullunkurinen perheensä, positiiviset ihmiset ja perheen lemmikkilehmä, Jemina. Herkutteluhetkiin hän kokkaa omaa ruokabravuuriaan Atrian takuumureaa naudan sisäfileetä ja kermaperunoita.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Vivili

Vivili ty√∂skentelee Korppikallion Konsernin p√§√§johtajana eli Pieks√§m√§en siitossonni¬≠kasvattamon, ‚ÄĚpoikakodin‚ÄĚ, rehtorina. Atrialaisuus edustaa h√§nelle suomalaista tinkim√§t√∂nt√§ ammattitaitoa, parasta laatua ja jatkuvaa kehityst√§, josta ketjun jokainen lenkki pit√§√§ ylpeytt√§ tuntien kiinni joka ikinen p√§iv√§. Vivili saa suurta nautintoa kovasta vauhdista niin hevosen kanssa esteill√§, kuin autolla mutkaisella soratiell√§. Vastapainona t√§lle toimii joka-aamuinen jooga ja leppoisa puutarhanhoito. Vivili rakastaa sy√∂mist√§, mutta ei koe olevansa kummoinen kokki. Laiskana ruoanlaittajana kaikki uunissa pitk√§√§n hautuva on h√§nen juttunsa. Yksi h√§nen suosikkiruoistaan on oma pihvinaudan liha ja juurekset homejuuston sek√§ kerman kera miedossa l√§mm√∂ss√§ pitk√§√§n haudutettuna.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Sinikka

Sinikka työskentelee Atrian hankintajohtajana. Hänestä atrialaisuudessa parasta on, että saa tehdä töitä tuottajien omistamassa suomalaisessa, huippuammattilaisten lihaketjussa. Hän nautiskelee nähdessään miten hyvää yhdessä nautittu ruoka tekee ihmisille. Vapaa-ajalla Sinikka rentoutuu kuntoillen tai hyvän kirjan parissa, kesällä hän möyrii maata puutarhassaan. Ruoanlaitossa Sinikka toteaa olevansa parhaimmillaan perheen arjen muonittajana. Lihapullat tekevät aina kauppansa! Lisäksi hän hemmottelee perhettään ajoittain karjalaisella perunakukolla, jossa muhii possun niskaa tai kylkeä.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Anne P

Anne P. on johdon assistentti, joka on viihtynyt Atrialla jo 25 vuotta. Ja mik√§p√§ on t√∂it√§ tehdess√§, kun niit√§ saa paiskia elintarvikealan n√§k√∂alapaikalla ty√∂st√§√§n innostuneiden, mukavien ja huumorintajuisten ihmisten kanssa. Annen vapaa-aikaan kuuluu matkustelu, kes√§m√∂kkeily ja monipuolinen liikunta hyv√§ss√§ seurassa. V√§lill√§ h√§nest√§ on kuitenkin rentouttavaa k√§vell√§ ihan yksin tai koiran kanssa luonnossa tai soudella peilityynell√§ j√§rvell√§. Ruoanlaitossa Anne kiinnitt√§√§ aina huomiota terveellisyyteen ja monipuolisuuteen. Grillin √§√§ress√§ h√§n testailee tasapuolisesti erilaisia Atrian tuotteita, p√§√§asiassa broileria, possua, nautaa ‚Äď joskus makkaroitakin. Niiden seuraksi Anne grillaa vihanneksia ja tekee kevyit√§ salaatteja yhdess√§ ruoanlaitosta innostuneen tytt√§rens√§ kanssa.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Pasi

Pasi toimii johtoteht√§viss√§ markkinoinnissa ja tuotekehityksess√§. H√§nen mukaansa atrialaisuus on my√∂nteisen pohjalaisuuden ilmentym√§: kun sovitaan jotain, se sitten hoidetaankin. Pasia ilahduttaa arjen harmiton huumori, jota l√∂ytyy joka kulman takaa, kun vain osaa katsoa. H√§nell√§ on jalo tahto kehitty√§ ihmisen√§ ‚Äď ja k√§rsiv√§llisyydess√§kin olisi parantamisen varaa. Vapaa-ajalla Pasi rentoutuu lasten ja nuorten lentopallovalmentajana. Ruoanlaitossa grillaus on ehdoton ykk√∂nen, mutta silloin t√§ll√∂in Pasi eksyy tekem√§√§n kokeiluja klassisen ranskalaisen keitti√∂n maailmassa.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Tuomas K.

Tuomas K. työskentelee lihasta ja lihavalmisteista vastaavana tuoteryhmäjohtajana. Hän ihailee Atrian pitkäjänteistä ja suoraselkäistä työtä kotimaisen ruoan eteen ja kantaa itse kortensa kekoon kehittymällä työssään jatkuvasti. Niin töissä kuin töiden ulkopuolellakin Tuomasta ilahduttavat ihmisten aito hyväntuulisuus ja ystävällisyys. Positiivisuus onkin Tuomaksen salainen ase! Ruonlaitossa lasten nälkä ja sen sivuoireet määräävät usein tahdin, mutta jauhelihakastike tai nakit muusilla hiljentävät äänekkäimmätkin kriitikot. Kun aikaa on enemmän, Tuomas laittaa uuniin Atria Pulled Porkia tai Beefiä tai Atrian Takuumureaa nautaa pannun kautta.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Heidi

Heidi työskentelee kesätyöntekijänä Sahalahden tehtaan pakkaamossa ja leikkaamossa. Heidistä on hienoa katsella mahdollisesti itse pakattuja tuotteita kaupan hyllyssä. Iloiset ihmiset ja äidin tekemät herkkuruoat saavat Heidin hymyilemään. Itse Heidi ei niin kokkaamisesta perusta vaan leipoo mieluummin erilaisia kakkuja. Kesäisin Heidi harrastaa partiota ja talvisin laskettelua. Erityisen hyvä Heidi on toimiessaan erilaisten ihmisten kanssa.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Anu

Anu työskentelee tuotekehitysjohtajana. Hän on ylpeä atrialainen siksi, että Atria on suomalainen, perinteikäs elintarvikeyritys, joka haluaa kehittää suomalaista pellolta pöytään ketjua ja toimia siinä vastuullisesti. Itsessään Anu haluaisi kehittää kärsivällisyyttään. Mokkapalojen leivonnassa hän on jo varsin hyvä, kiitos pojan jalkapalloharrastuksen. Perheen kanssa vietetty aika ja lasten onnellisuus saa hymyn huulille. Myös yhteinen ateriahetki hyvän ruoan ja juoman äärellä saa hyvälle mielelle.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Kaija

Kaija ty√∂skentelee henkil√∂st√∂n kehitt√§misp√§√§llikk√∂n√§. H√§nest√§ on erityisen mukavaa ett√§ riippumatta siit√§, miss√§ h√§n kulkee, ty√∂ss√§√§n tai vapaa-ajalla, Atria tunnetaan aina. Ihmisill√§ on paljon hyvi√§ ja mielenkiintoisia muistoja Atrian tuotteista ja ruokahetkist√§. Tilannekomiikka sek√§ hyv√§t tarinankertojat saavat Kaijan hymyilem√§√§n. L√§sn√§olon taitoa Kaija haluaisi itsess√§√§n kehitt√§√§. Erityisen hyv√§ Kaija on omien lastensa √§itin√§ ja vapaa-ajalla h√§n rentoutuukin parhaiten perheens√§ ja yst√§viens√§ parissa. Kaijan ruokabravuuri on lasagne, mutta arjen pelastuksena toimii hunajamarinoidut broilerinsuikaleet. Motto: ‚ÄĚMuistele mennytt√§, suunnittele tulevaa, el√§ t√§t√§ p√§iv√§√§.‚ÄĚ

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Jussi

Jussi ty√∂skentelee kokkina Atrian keskuskeitti√∂ss√§. H√§nest√§ on hienoa tehd√§ t√∂it√§ Suomen johtavassa elintarvikeyrityksess√§. Erityisesti Jussi pit√§√§ atrialaisesta tekemisen meiningist√§. Jussi pysyttelee itsekin keitti√∂alan aallonharjalla: h√§nt√§ kiinnostaa etenkin makumaailmojen yhdist√§minen ja uusien raaka-aineiden k√§ytt√∂. Positiivinen ja ulosp√§insuuntautunut Jussi muistuttaa, ett√§ koko ajan tulee kehitt√§√§ itse√§√§n my√∂s ihmisen√§. H√§n nauttiikin uusista tilanteista ja uusiin ihmisiin tutustumisesta. Kotioloissa Jussi rentoutuu maastopoluilla py√∂r√§illen sek√§ keskikes√§ll√§ isoa kuhaa narraten. Veljen lapset ovat houkutelleet Jussin uudelleen laskettelun pariin. Hyv√§ laji adrenaliinin nostattamiseen! Yksitt√§ist√§ ruokabravuuria ammattikokilla ei ole ‚Äď aina pit√§√§ tarjota parasta.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Jukka M

Jukka M. vastaa Atria-konsernin tietohallinnosta. Jukkaa ilahduttaa se ajatus, että atrialaisten tuotteiden kautta hän saa olla mukana suomalaisten arjessa ja juhlassa joka päivä. Vapaa-ajalla kalastus, etenkin perhokalastus, vie miehen mukanaan. Jukka on myös intohimoinen itsensä liikuttaja. Jääkiekko on lajeista ykkönen ja todellisen paluun juurilleen hän on tehnyt kiekkokoulun ohjaajana. Sieltä saa aina energiaa! Jukalle jokainen ruokahetki on tärkeä, mutta kotioloissa erityisesti grillaus on Jukan vastuulla. Perhe on myös rankannut Jukan keskuudestaan parhaaksi spagettikastikkeen tekijäksi.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Laura

Laura on Atrian henkilöstön kehittämisasiantuntija. Hän on erityisen ylpeä Atrian työstä vastuullisuusasioiden parissa. Laura omaa vahvan tunneälyn, jonka ansiosta erilaisten ihmisten kanssa toimiminen on aina ollut hyvin mielekästä ja mutkatonta. Lauralla on aina hymy herkässä, mutta erityisesti kohtaamiset ihmisten kanssa, Martti-koira ja hyvä, älykäs huumori saavat hänet hymyilemään. Työn vastapainoksi Laura rentoutuu pitkillä metsälenkeillä keskikesän vihreydessä kuin myös talven kirpeillä pakkassäillä. Myös tyyni järvimaisema Keiteleen rannalla rauhoittaa. Keittiössä kokkailee yleensä Lauran mies, mutta jos Laura pääsee valmistamaan muuta kuin juustokakkua tai tiramisua, ruokalistalla on thai-tyylistä broileria.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Mikko

Mikko on atrialainen el√§inkuljettaja. H√§nest√§ on hienoa ty√∂skennell√§ Atrialla, sill√§ asiakkaita kohdellaan viimeisen p√§√§lle ‚Äď niin el√§imi√§ kuin ihmisi√§kin. Ty√∂kavereidenkin kanssa juttu luistaa ja hommat hoituvat hyv√§ss√§ yhteisty√∂ss√§. Mikko on mielell√§√§n avuksi niin ty√∂- kuin muillekin kavereille pieniss√§kin asioissa. Parasta ajanvietett√§ seurallisen miehen mielest√§ on kavereiden ja perheen kanssa oleminen. Mutta ei ruoanlaiton merkeiss√§, sill√§ Mikko ei itse kokkaa!

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Jyri

Jyri on vuoden 2017 Atria Trainee -ohjelman tulevaisuuden osaaja.  Tamperelaisl√§ht√∂inen Jyri on myynnin Traineena syv√§sti vaikuttunut Atrian toimintatavoista ja kulttuurista.  Positiivisesti ajatteleva Jyri uskoo yhteis√∂llisyyteen ja yhdess√§ tekemiseen, joka tuo ty√∂paikalle hyv√§n fiiliksen. Vapaa-ajallaan nuori mies l√∂yt√§√§ hyv√§n mielen keitti√∂st√§, jossa innokas kokki kokeilee taitojaan mielell√§√§n uusien ja erikoisten herkkujen kanssa.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Jonatan

Jonatan on vuoden 2017 Atria Trainee -ohjelman tulevaisuuden osaaja. Turun saaristossa sijaitsevalta Paraisilta lähtöisin oleva Jonatan on markkinoinnin Trainee. Hän päätti jo teini-ikäisenä, että haluaa tehdä uransa elintarvikealalla. Toiveet ovat nyt toteutuneet, kun salibandyä ja juoksua harrastava Jonatan on löytänyt Atrialta unelmien työpaikkansa.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Marjut

Marjut on vuoden 2017 Atria Trainee -ohjelman tulevaisuuden osaaja. Lapin Simosta kotoisin oleva Marjut on tuoteryhmäjohtamisen Trainee, jolle atrialaisuus tarkoittaa ylpeyttä omia juuriaan kohtaan ja rohkeutta sekä ennakkoluulottomuutta muuttuvassa maailmassa. Hymyn hänen huulilleen tuovat ilahduttavat pienet ja suuret asiat, olipa asia sitten niittyleinikin ojentaminen niittykedon laidasta tai valmiille sunnuntaipaistille saapuminen. Parhaiten Marjut rentoutuu keittiön puolella häärätessään ja kokatessaan aivan uudenlaisia herkkuja. Keittokirjaa hän ei käytä apunaan kuin pakon edessä.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Kati

Kati on vuoden 2017 Atria Trainee -ohjelman tulevaisuuden osaaja. Atrian kotiseudulta Sein√§joelta kotoisin oleva tuoteryhm√§johtamisen Trainee on vakuuttanut siit√§, miten Atria on s√§ilytt√§nyt toimintatavoissaan pohjanmaalaisen, rohkean ja rempse√§n kulttuurin. Py√∂r√§ily√§ harrastava Kati haluaa Atrialla kehitty√§ alansa huippuammattilaiseksi, mutta my√∂s parantaa omia kokkaustaitojaan. 

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Tuomo

Tuomo osallistui vuoden 2017 Atria Trainee -ohjelmaan. Atrialla bio- ja elintarvikealan diplomi-insinöörin hurmasi yrityksen suuri koko ja sen henkilökunnan korkea ammattitaito. Hän haluaa kehittyä osaksi huippuosaajien joukkoa. Muun muassa jujutsua, kokkailua ja matkustelua harrastavan Tuomon ei tarvitse keksiä, miten täyttää vapaa-aikansa, vaan kalenteri on tavallisesti täynnä päivästä toiseen. Tuomo on siirtynyt pois Atrialta.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Vuokko

Vuokko on Atrialla broilerinleikkaaja ja työnopastaja. Hän tuntee talon tavat kuin omat taskunsa, sillä pian takana on jo 25 vuotta kestänyt työura Atrialla. Hän on viihtynyt hyvin työssään mukavien työkaveriensa keskellä. Välillä innokas kotikokki kaipaa kuitenkin myös omaa rauhaa, jota löytyy metsästä marjastamisen ja sienestämisen ohessa. Oma ruokabravuurikin syntyy metsästä kerätyistä kantarelleista, niistä tehdystä kastikkeesta ja mehevästä pihvistä.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Tomi

Tomi on A-Rehu Oy:n Koskenkorvan-tuotantotehtaan k√§ytt√∂p√§√§llikk√∂. H√§nen mielest√§√§n Atria on hieno yritys, jossa jokaisella on mahdollisuus kehitt√§√§ itse√§√§n ‚Äď ja jossa jokaista ty√∂ntekij√§√§ aidosti kuunnellaan. Hyv√§ mieli Tomille tuleekin siit√§, ett√§ my√∂s h√§nen ymp√§rill√§√§n olevilla ihmisill√§ on hyv√§ mieli. Vapaa-ajallaan Tomi rentoutuu py√∂r√§illen Pohjanmaata ristiin rastiin; p√§iv√§n kruunaa py√∂r√§reissun p√§√§tteeksi nautittu grillattu sianniska.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Tytti

Tytti on aloittanut Atrialla henkil√∂st√∂toiminnoissa elokuussa 2017. H√§n tunnustautuu ruokaintoilijaksi, jonka pilkesilm√§inen ruokamotto on: ‚ÄĚ hyv√§√§ n√§lk√§√§ ei kannata pilata huonolla ruualla‚ÄĚ. Erityisesti viikonloppuisin menu suunnitellaan huolella, p√∂yt√§ katetaan kauniisti ja kokkaamiseen k√§ytet√§√§n aikaa. Ruokailuhetket ovat yhdess√§oloa ja erinomaisia syit√§ koota perhett√§ ja yst√§vi√§ yhteen. Arkenakin ruuan pit√§√§ olla maistuvaa, mutta kokkaamisen nopeaa. Ruokaintoilun vastapainoksi Tytti harrastaa liikuntaa: juoksu, maastopy√∂r√§ily, hiihto ja laskettelu ovat lempilajeja. Kolmas intoilu, mille Tytin syd√§n sykkii on matkustaminen. Kotimaan ja ulkomaan matkailuun kun saa niin hienosti yhdistetty√§ my√∂s ruoka- ja liikuntaintoilun.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Jarmo Lindholm

Jarmo Lindholm on Atria Ven√§j√§n toimitusjohtaja. Jarmo n√§kee, ett√§ Atria on tarjonnut h√§nelle 15 vuoden aikana hienot ty√∂toverit, upeat puitteet ja tukenut ty√∂uralla. Atria on miehen mukaan rehti, suoraselk√§inen ja mutkaton firma, jossa keskityt√§√§n tekemiseen! Haasteita pelk√§√§m√§t√∂n mies haluaa edelleen kohdata mielenkiintoisia teht√§vi√§ uransa aikana, ja viel√§ jonain p√§iv√§n√§ h√§n puhuu t√§ysin sujuvasti ven√§j√§n kielt√§. Hyv√§lle tuulelle Jarmon saa oma tyt√§r, Atrian takuumurea sis√§fileepihvi gratinoitujen perunoiden ja punaviinilasin kanssa, sek√§ aurinkoinen kes√§lomaranta. Akut latautuvat parhaiten perheen yhteisell√§ l√∂h√∂lomalla tai lasketellen. Urheilullinen mies rentoutuu arkisin kuntosalilla, lenkkeilem√§ll√§, sulkapallokent√§ll√§ tai uimahallissa. Kotikeitti√∂ss√§ valmistuu savustettu, pinaattinen lohipasta ‚Äď sek√§ tietenkin sis√§fileepihvi.  Jarmo toivoo ty√∂tovereidensa ja yst√§viens√§ voivan allekirjoittaa sen, ett√§ h√§n on sanojensa mittainen mies.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Mika

Mika on Atrialla v√§hitt√§iskaupan myyntip√§√§llikk√∂. H√§n on ylpe√§ ty√∂paikastaan Atrialla, sill√§ h√§nen mukaansa atrialaiset ovat kaikessa j√§stip√§isyydess√§√§n joukko, johon kaikki alan ammattilaiset haluavat kuulua. Hyv√§ mieli Mikalle tulee Atrialla tyypillisist√§ reipashenkisist√§ ja positiivisviritteisist√§ sanailuista, joissa pit√§√§ olla koko ajan tarkkana, ettei j√§√§ jalkoihin. Hymy levenee my√∂s luonnosta liikkumisesta, dekkarien lukemisesta, Pasta Carbonarasta ja Stiga-p√∂yt√§j√§√§kiekosta ‚Äď viimeiseksi mainitussa h√§n on my√∂s erityisen hyv√§.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Leena

Leena on Atria Suomen Food Service -organisaation tuoteryhmäpäällikkö. Hänestä on ollut upeaa seurata työuransa aikana Atrian kehityskaarta, kun yritys on kasvanut ja kansainvälistynyt. Erityisen ylpeäksi Leenan tekee se, että Atrialla tuotetaan ja jalostetaan suomalaista lihaa ja työllistetään suomalaisia. Onnistuminen työssä, mukavat työkaverit ja perhe saavat hänet hymyilemään. Vapaa-ajallaan Leenaa rentouttavat kirkkovenesoutu, kuntosalin ryhmäjumpat sekä hiihtäminen. Tulevaisuuden tavoitteisiin kuuluvat rautainen järjestelmien hallinta ja someosaaminen. Leena hemmottelee läheisiään pekoniin kääräistyllä kananfileellä, uunijuureksilla ja suurilla bataattilohkoilla. Jälkkäriksi maistellaan vielä sulatetulla valkosuklaalla koristeltua kotimaista marjasalaattia. Ja mitäpä ateria olisi ilman kaunista kattausta.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Aaro

Aaro ty√∂skentelee Atrialla pakkauskehitysp√§√§llikk√∂n√§. H√§n on ylpe√§ atrialainen, jolle Atria tarkoittaa perinteit√§, pitkien ty√∂urien mukanaan tuomaa kollektiivista kokeneisuutta ja vahvaa tekemisen meininki√§. N√§m√§ asiat saavat Aaron my√∂s hymyilem√§√§n, sill√§ silloin h√§n on t√∂iss√§, josta saa paremman mielen. Hyv√§ mieli h√§nelle tulee my√∂s kuntourheilusta ja sesongin mukaisista, yksinkertaisista klassikkoruoista. 

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Laura

Laura ty√∂skentelee Atrialla rekrytointiasiantuntijana. Homma on loistava, sill√§ Laura kokee, ett√§ ihmisist√§ v√§litet√§√§n, heid√§n ty√∂t√§√§n arvostetaan ja kehittymiseen on aina mahdollisuuksia! Kuuden vuoden j√§lkeen Laura n√§kee uransa Atrialla olevan alkutaipaleella. Intoa kehittymiseen on ‚Äď no sanotaanko, ett√§ ‚Äď todella paljon. Jos jotakin t√§ytyisi valita, haluaisi Laura kehitty√§ yh√§ paremmaksi asiantuntijaksi. Muiden onni on my√∂s Lauran onni. ‚ÄĚMiksi ei elett√§isi t√§ysill√§ tehden sit√§, mit√§ itse haluaa‚ÄĚ, kuuluu Lauran motto. Laura rentoutuu auringon l√§mm√∂ss√§ sek√§ perheen ja yst√§vien seurassa. Menevien ryhm√§liikuntatuntien j√§lkeen Lauran voi bongata salin aulasta, jossa kuulumisia vaihdetaan kavereiden kesken iloisissa tunnelmissa. Ruokabravuurinaan Laura tekee jauhelihat√§ytteisi√§ cannelloneja pekonilla h√∂ystettyn√§.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Timo

Timo on sikatalousyritt√§j√§ jo viidenness√§ polvessa Varsinais-Suomessa, Ruskolla. Atrialaisuus on mahdollistanut h√§nelle tuotannon laajentamisen ja kehitt√§misen yhdess√§ Atrian ja muiden verkostoon kuuluvien tuottajien kanssa. H√§n tekee rakkaana harrastuksenaan el√§insuojeluty√∂t√§ possujen pitkien h√§ntien edist√§miseksi koko EU:ssa. Vapaa-ajallaan h√§n lukee mielell√§√§n kirjallisuutta, liikuntaharrastuksena on talvella hiihto ja kes√§ll√§ kes√§m√∂kki projekteineen. Matematiikka ja excel ovat jokaisella el√§m√§n osa-alueella l√§sn√§. Lapset tuovat iloa jokaiseen p√§iv√§√§n, kiireenkin keskell√§. Timo huolehtii ruoan tuottamisesta, joten ruoan valmistus j√§√§ vaimolle. Perus arkiruoalla p√§rj√§t√§√§n p√§√§asiassa ja kotimaisilla tuotteilla niin pitk√§lle kuin se on mahdollista. Timo nauttii el√§m√§n perusasioista, joihin kuuluvat perhe, ty√∂ ja harrastukset.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Niina

Niina ty√∂skentelee kehitysp√§√§llikk√∂n√§ Atria Sika -ketjussa. Organisointikykyinen atrialainen on ylpe√§ voidessaan osaltaan vaikuttaa siihen, ett√§ kaikilla suomalaisilla on mahdollisuus sy√∂d√§ puhdasta, turvallista ja maukasta ruokaa. Vapaa-ajallaan Niina pyrkii kehittym√§√§n paremmaksi juoksijaksi. Lis√§ksi h√§n rentoutuu m√∂kill√§ ja raviurheilun parissa. Erityisen hyv√§lle tuulelle Niinan saa se, kun atrialaisella sikatilalla sek√§ el√§imet ett√§ yritt√§j√§ voivat hyvin! Niinan ruokabravuuri on pulled pork, mutta oikeastaan nainen kokee olevansa parempi el√§vien el√§inten kanssa ‚Äď vaikka hyv√§ ruoka onkin l√§hell√§ syd√§nt√§.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Seija

Seija työskentelee Atrialla laatujohtajana. Atrialaisuus ja Atrian Tapa Toimia vastaavat hänen arvomaailmaansa ja Seijan mielestä on upeaa tehdä töitä osaavien ja työtään arvostavien ihmisten kanssa. Vapaa-aikaansa Seija viettää mökillä ja luonnossa rentoutuen. Ajatukset lepäävät erityisesti takkatulen tai liikkuvan veden äärellä. Seija omaa puhumisen jalon taidon, joskin epäilee, että toisinaan määrä korvaa laadun. Keittiössä Seija loistaa valmistaessaan hellävaroen kypsytettyä lihaa, ja siihen maukkaan kasvislisän.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »
Esa Mäki

Esa M√§ki ty√∂skentelee Atrialla viennist√§ vastaavana myyntijohtajana, h√§n on my√∂s Best-In Oy:n toimitusjohtaja. H√§n kokee, ett√§ Atrian arvot ja periaatteet on helppo allekirjoittaa. Hyv√§ll√§ numerop√§√§ll√§ varustettu mies hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita. T√§m√§ muiden joukossa tekee ty√∂st√§ Atrialla motivoivaa. Esan useista tavoitteista p√§√§llimm√§isen√§ on oppia puhumaan seuraavan viiden vuoden aikana kahta uutta kielt√§, joista toinen on saksa. Vapaalla Esa juoksee, hiiht√§√§ tai py√∂r√§ilee mets√§ss√§ ‚Äď se rentouttaa taatusti joka ainut kerta. Iloa Esa saa huumorista ja tietenkin onnistuneista kokkauksista. Sit√§ on ruokabravuuri, joka sis√§lt√§√§ marmoroituneen hiehon entrec√īteta h√∂ystettyn√§ suomalaisilla kasviksilla ulkogrilliss√§ valmistettuna. Kokonaisuuden t√§ydent√§√§ italialainen punaviini.

Selaa kirjoittajan artikkeleja »

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok