Koiran elämää

Koiran elämää

ARTIKKELI LISÄTTY 30.5.2018

Kaikesta voimallisesta vastustuksestani huolimatta meille tuli kotiin portugalinvesikoiran pentu seitsemän vuotta sitten. Hyvin pian olin täysin tämän pienen otuksen lumoissa. Ajan kuluessa Elli-koirastamme on tullut – kuten usein käy – perheenjäsen, joka on mukana arjessa ja juhlassa omine tapoineen ja vaatimuksineen.

Tavoille totuttuaan koiramme osaa vahvasti pitää niitä saavutettuina etuina, joista ei helpolla luovuta. Kuvaavaa Ellimme kohdalla on rutiini päivittäisestä possun korvasta: se on saatava ja Ellillä on keinot osoittaa se. Lihapaketin avaaminen saa koiramme sekunneissa keittiöön odottamaan omaa osuuttaan sisällöstä – grillauksessakin Elli on aktiivisesti mukana.

Lapsuuden kodissani totuin siihen, että ajokoiramme söi samoja ruokia kuin me itse. Luonnollisesti metsästysaikaan eri eläinten elimet ja ruhon osat olivat ajokoiran suurta herkkua. Jälkeenpäin olen oppinut, että eläinperäinen ravinto on koiran ruoassa tärkeintä. Koira on lihansyöjä ei sekasyöjä – koirat valitsevat aina eläinravinnon kasvisten sijaan. Koira ruoansulatus on rakentunut eläinperäiselle ravinnolle.

Koira on lihansyöjä ei sekasyöjä – ne valitsevat aina eläinravinnon kasvisten sijaan. Koira ruoansulatus on rakentunut eläinperäiselle ravinnolle.

Minulle on tärkeä tietää, mitä koiramme syö, samoin kuin se, mitä itse syön. Tuotteiden ravitsemuksellinen laatu on luonnollisesti ykkösasia, mutta yhtä tärkeänä pidän raaka-aineiden alkuperää ja turvallisuutta. Suomessa tuotantoeläinten kasvatuksessa esimerkiksi antibiootteja ja muita lääkkeitä käytetään vain sairauksien hoitoon. Atrian broilerketjun tiloilla ei käytetä lainkaan antibiootteja.

Luonnollinen ja ravitsemuksellinen valinta on Best-Inin tuotevalikoima. Tuotteet on tehty savolaisin voimin suomalaisista liharaaka-aineista, jotka ovat todistetusti maailman puhtaimpia. Tuotteilla voi turvallisin mielin ruokkia lemmikkiä päivästä toiseen.

Tuotteiden ravitsemuksellinen laatu on luonnollisesti ykkösasia, mutta yhtä tärkeänä pidän raaka-aineiden alkuperää ja turvallisuutta.


Hyvää kesän jatkoa!

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok