Hyvvee päevee!
Asun Pohjois-Savossa ja voit törmätä minuun ruokakaupoissa ja tapahtumissa Itä- ja Keski-Suomen alueella. Atria Mestarin saappaisiin astuin hiljattain, mutta ruoan parissa olen työskennellyt lähes koko elämäni, sillä olen koulutukseltani suurtalouskokki ja työskennellyt kaupan palvelutiskillä viimeiset viisitoista vuotta.
Bravuurini on possun ulkofileestä valmistettu pekonilla höystetty pihvi. Käärin usein pihvin pekoniin, sillä se tuo lihaan lisää makua ja estää sitä kuivumasta kypsennettäessä. Pihvistä tulee erityisen maukasta, kun sen valmistaa hiiligrillillä, mutta talvella kypsyy myös paistinpannulla. Suosittelen jokaista kokeilemaan tätä herkkua, joka onnistuu varmasti!
Kokkaaminen on erityisen mukavaa, kun syömään on tulossa iso porukka ystäviä ja perhettä. Rakastan kesällä grillaamista, sillä silloin kokki saa viettää aikaa ulkona hyvässä seurassa. Kylmä juoma vielä kruunaa kesäisen kokkauselämyksen.
Vapaalla viiletän koirien kanssa lenkillä metsässä tai lähden metsästysreissulle ystäväporukan kanssa.