Atria Mestari Ismo Peränen

Terve!

Olen Atria Mestari Ismo Oulusta. Minut tapaat useimmin Oulun alueen kaupoissa, messuilla ja erilaisissa yleisötapahtumissa, joissa valmistan Atrian herkkuja maisteltavaksi ja annan vinkkejä esimerkiksi pihvinpaistoon, viikon ruokalistaan tai muihin kokkauspulmiin. Olen koulutukseltani ruokamestari. Lihatiskin takaa minulla on 25 vuoden kokemus ja Atria Mestarina olen toiminut reilut kaksi vuotta.
Bravuurejani ovat erilaiset täyteläiset pataruuat ja grilliherkut. Ihastuin viime kesänä kovasti possunposkeen, joka on grillissä viimeisteltynä erityisen maukasta. Kannustankin kaikkia kotikokkeja kokeilemaan mahdollisimman monia erilaisia liharuokia, sillä ne rikastavat makumaailmaa ja tuovat uusia elämyksiä ruokapöytään.
Mielestäni hyvä ruoka vaatii aina lisäkkeeksi hauskaa seuraa ja mukavaa yhdessäoloa. Kokkailenkin mielellään kaikille herkuttelijoille, erityisesti tietysti vaimolle, perheelle ja ystäville. Vastapainona kokkailulle, vietän aikaa perheeni kanssa ja teen erilaisia omakotitaloon liittyviä askareita.
Paras ruoan onnistumisen mittari on ehdottomasti lasten kehut ruokapöydässä. Totuus ruoan mausta tulee yleensä lapsen suusta!

Atria Mestareiden parhaat pihvireseptit