Atria Mestari Heidi Eerola

Moikka!

Olen Atria Mestari Heidi Heinolasta. Minut tapaat Kaakkois-Suomessa ja Helsingin liepeillä kaupoissa, messuilla ja mitä yllättävimmissä tapahtumissa. Voit kohdata minut myös Atrian Facebook -sivulla, jossa vastailen visaisiin ruoanlaittokysymyksiin. Olen toiminut Atria Mestarina vuodesta 2003 lähtien eli olen jo aikamoinen konkari! Koulutukseltani olen kokki ja aiemmin olen kouluttanut myös kauppojen ruokamestareita. 

Kotiväen mukaan bravuurini on sienirisotto ja kunnon pihvi. Myös pitkään muhitetut uuniruoat ovat ehdottomasti minun juttuni. Kokkaan mieluiten ihmisille, jotka nauttivat ruoasta ja maistelevat ruoan eri makuja. Suosittelenkin kaikille kokeilevaa keittiötä, uusia makuja ja rohkeutta ruoanlaitossa.

Myös kokki oppii ruonlaitossa jatkuvasti uutta! Kerran minulta kysyttiin kaupassa Rooman padan ohjetta. Ensin mieleeni tuli vain ilotulitusraketti. Lopulta kuitenkin selvisi, että kyse oli antiikin Rooman aikaisesta reseptistä, jossa käytetään mausteita Kaukoidän keittiöistä.

Kun en kokkaa, käyskentelen metsässä sienestäen, marjastaen tai lenkkeillen. Hyvä ruoka on lähellä sydäntäni myös vapaa-ajalla ja jos en laita ruokaa, niin ainakin ajattelen sitä!

Atria Mestareiden parhaat pihvireseptit