Atria Mestari Anna-Liisa Hyvönen

Hei!

Olen Atria Mestari Anna-Liisa. Minuun voit törmätä Länsi-Suomen kaupoissa ja joskus jopa Oulussa tai Porissakin asti. Olen koulutukseltani ruokamestari ja työskennellyt pitkään ruoan parissa kaupan alalla. Atria Mestarina olen jo viidettä vuotta.

Bravuurejani ovat Pulled Pork ja Pulled Beef sekä maksapihvit. Kokkaan bravuurejani mieluiten isolle porukalle, sillä mitä enemmän väkeä, sen hauskempaa syöminen on. Onneksi kaupoissa väkeä piisaa!

Mielestäni jokaisen kotikokin tulisi kokeilla Atrian naudan ja porsaan lehtipihvejä, sillä niistä syntyy helposti maukas ateria. Meillä kotona isäntä laittaa porsaan lehtipihvikääryleisiin täytteeksi sulatejuustoa ja mausteeksi mustapippuria ja suolaa. Hyvää on!

Paras ruokamuistoni liittyy jouluun. Muutama vuosi sitten aatonaattona laitoimme mieheni kanssa joulukinkun uuniin yöksi. Kun heräsimme, kinkku oli otettu uunista, kuorrutettu valmiiksi ja päällä oli kortti sekä rusetti. Asialla olivat kinkkutontut eli omat poijat, jotka kävivät laittamassa kinkun valmiiksi.

Kun en kokkaa, teen usein kotitöitä ja suunnittelen jo mitä seuraavalla aterialla syötäisiin. Se on vaan verissä minulla tuo kokkaaminen!

Atria Mestareiden parhaat pihvireseptit