Maailman puhtaimmat broilerit eivät syö antibiootteja

Atria-merkki takaa, että liha on aina turvallista: broileri ei ole koskaan saanut antibiootteja eikä lihassa ole salmonellaa.

Olivatpa kyseessä ihmiset tai eläimet, on erittäin tärkeää, että antibiootteja ei käytetä turhaan. Antibioottien liiallinen käyttö kiihdyttää antibioottiresistenttien bakteereiden syntymistä eli bakteereille kehittyy vastustuskykyä antibiootteja vastaan, jolloin antibioottien teho heikkenee. Toisin kuin Suomessa, monissa maissa antibiootteja syötetään tuotantoeläimille rutiininomaisesti.

Atria Perhetiloilla hyvät olosuhteet, huolellinen hoito ja tautien ennaltaehkäisy takaavat, että linnut voivat hyvin eivätkä tarvitse antibiootteja. Lisäksi broilerit tarkistetaan jo tiloilla salmonellan varalta. Jos lintu kantaa salmonellaa, sen liha ei koskaan päädy kauppaan.

Koska asia on äärimmäisen tärkeä, alleviivaamme vielä muutamia seikkoja: Atria Perhetiloilla broilerit eivät saa lainkaan antibiootteja, mutta sitäkin enemmän kotimaista kauraa. Linnuista pidetään hyvää huolta, joten liha on ensiluokkaisen laadukasta ja puhdasta. Uskallamme väittää, että maailman puhtainta.

Video: Suomalainen broileri ei antibiootteja kaipaa

Video: Suomalainen broileri ei antibiootteja kaipaa