Fleksaus on yksi merkittävimmistä ruokatrendi

  • Fleksaajat pyrkivät tietoisesti vähentämään lihan syöntiä.
  • Fleksaajat määrittelee itsensä kaikkiruokaisina sekasyöjinä, joka vähentää vapaaehtoisesti lihan syöntiä ja lisää kasviksia.
  • Siipikarjan ja jauhelihan aktiivikäyttö on runsasta, mutta myös kasvisruokailusta on tullut arkipäivää. Lihan käytön vähentäminen on kasvava trendi, josta kärsii punainen kokoliha eniten.
  • Fleksaaminen on yleistä (1,6 miljoonaa henkeä) vaikka terminä se ei ole juurtunut kuluttajiin. Fleksaaja vaatii ruoaltaan kuitenkin paljon, mikä tahansa kasvisruoka ei maistu.
  • Jyrkkiä kasvissyöjiä on noin 170 tuhatta ihmistä.

 

Taustalla on laajempi ilmiö >>

 

image.png

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Me Atrialla pyrimme helpottamaan asiakkaidemme arkea monin tavoin. Tilaajana saat tuoreimmat kuulumiset Atriasta ja Atrian ammattilaisilta sähköpostiisi. Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje