Terveellistä ja hyvää

Terveellistä ja hyvää

Tänä päivänä ammattikeittiöiden asiakkaat odottavat ruoalta hyvän maun lisäksi laadukkaita ravitsemusarvoja. Atrian tuotekehitys ja markkinointi pitävät huolen siitä, että ammattikeittiöiden tuotteet vastaavat ajantasaisesti kuluttajien ja asiakkaiden toiveisiin. 

Tuotekehityksemme lähtökohta on tuotteiden turvallisuudessa, terveellisyydessä ja ravitsemuslaadussa. Sekä tietysti siinä, että tuotteemme olisivat ammattikeittiöille helppoja, arjen työtä helpottavia ratkaisuja.

Lisää Sydänmerkki-tuotteita, vähemmän suolaa

Sydänmerkki myönnetään elintarvikkeille, joissa on hyvälaatuista rasvaa ja joiden suolan määrää on vähennetty. Me Atrialla olemme sitoutuneet lisäämään Sydänmerkkituotteiden määrää Atria Food Service -tuotteissa 50 prosenttia vuoden 2018 loppuun mennessä vuoden 2016 alun tasosta. 

Olemme myös sitoutuneet vaihtamaan yli 80 prosenttiin suolaa sisältävistä tuotteista jodioidun suolan vuoden 2018 loppuun mennessä. Lisäksi kehitämme aktiivisesti vähäsuolaisempia tuotteita mausta tinkimättä. 

Kotimaista ja antibioottivapaata lihaa 

Atria Suomessa on sitoumus kotimaisen lihan käyttöön Atria-tuotteissa. Suomessa ollaan ylpeitä kotimaisesta lihasta, joka on laadukasta ja maukasta. Siksi tuotteiden proteiinipitoisuutta ei kasvateta keinotekoisesti esimerkiksi lisäämällä niihin lihaproteiinia, eli lihasta kuivaamalla valmistettua jauhetta, eikä tuotteissa käytetä natriumglutamaattia.

Antibioottivapaa kotimainen liha on tutkitusti puhtaampi ja turvallisempi valinta kuin ulkomailta tuotu liha. Antibioottien tarpeeton käyttö niin ihmisten kuin eläintenkin hoidossa on haitallista ja jopa vaarallista.

Lue lisää Atrian tuotteiden turvallisuudesta ja ravitsevuudesta.