Tarjontamme monipuolistuu entisestään.
Uutuustuotteet syksyyn

Jyväbroiler-tuotteisiin valikoidaan parhaat palat. Tuotteet ovat vastuullisesti tuotettuja, antibioottivapaita ja tulevat eteläpohjalaisilta ja pirkanmaalaisilta tiloilta.

Erityisen innoissamme olemme täysin uuden Vegyu-brändin tuotteista. Tuotteet ovat 100% lihattomia ja vastaavat asiakkaidemme toiveisiin lihattomista ja kevyemmistä, mutta silti hyvin proteiinipitoisista tuotteista. Olemme käyttäneet osassa tuotteita suomalaisten suosikkiproteiinia eli kananmunaproteiinia joka on peräisin suomalaisista vapaan kanan munista. Kaikki 100% lihattomat uutuustuotteemme ovat nopeasti valmistettavia ja valmiiksi kypsennettyjä. Vegyu-tuotteiden ansioista myös kasvissyöjien menut onnistuvat entistä helpommin ja niiden avulla on vaivatonta lisätä ruokien kasvispainotteisuutta. 

VEGYU

UUTUUS

VEGYU

100% lihattomat ja suomalaiset Vegyu-tuotteet tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja kaikille, jotka kaipaavat muutosta ruokailutottumuksiinsa. Käytä osana ateriaa, ihan sellaisenaan, kylmänä tai kuumana.

VEGYU
Tutustu uusiin kasvistuotteisiin

MEAT FREE

JYVÄBROILER

JYVÄBROILER

Jyväbroiler-tuotteet ovat parasta ja laadukkainta suomalaista broileria.

Jyväbroiler

Jyväbroiler-tuotteet ovat parasta ja laadukkainta suomalaista broileria. Niiden virheettömän herkullinen maku on valikoitujen suomalaisten maatilojen tinkimättömän ammattitaidon, erinomaisten kasvuolosuhteiden ja ensiluokkaisen ravinnon ansiota. Jyväbroiler-tuotteisiin valikoidaan parhaat palat, jotka myydään tuoreena ja vähän käsiteltyinä ja niiden huolitellut leikkuumuodot tuovat lisää valinnanvaraa ruoanlaittoon. Tuotteet ovat vastuullisesti tuotettuja, antibioottivapaita ja tulevat eteläpohjalaisilta ja pirkanmaalaisilta tiloilta.

Valikoimissa on myös laadukkaita Jyväbroiler-leikkeletuotteita, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua, jos haluat tarjota asiakkaillesi vain parasta.

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok