ATRIA 2 kg BROILERIN JAUHELIHA, SOUS VIDE

Broileri on useasti mieluinen vaihtoehto lounaalla ja erilaiset jauheliharuoat ovat suosittuja niin koulu- ja päiväkotiruokailussa kuin lounasvaihtoehtona. Suomalainen sous-vide -kypsennetty broilerin jauheliha on pitkään säilyvä ja vastaa hyvin broilerin kasvavaan kysyntään. Kypsennetty tuote on helppo ja nopeakäyttöinen ruuanvalmistusprosessissa, koska sitä ei tarvitse kypsentää, pelkkä kuumennus riittää. Sopii kastikkeisiin, laatikoihin ja patoihin helpottamaan valmistusta. Se on miedosti merisuolattu ja pakattu 2 kg vakuumiin.

ATRIA 2 x (n. 2 kg) KYPSÄ VILJAPORSAAN SISÄFILEEVIIPALE, PAKASTE

Kypsä viljaporsaan sisäfileeviipale on valmistettu vastuullisesti tuotetusta suomalaisesta sianlihasta. Se sopii viipalepaksuudeltaan parhaiten lämpimiin ruokiin, mahdollistaa optimaaliset annoskoot ja pysyy mehevänä. Mainio erityisesti kokouslounaiden, tapahtumien tai juhlatilaisuuksien pääruokavaihtoehtona. Riittävän suuren ja selkeän viipaleen ansiosta tuote pysyy tarjoilussa houkuttelevana. Muutenkin valmiiksi viipaloitu ja kypsennetty kypsä sian sisäfileeviipale on keittiöprosessissa käytettävyydeltään erinomainen. Kypsä, viipaloitu tuote pakastettuna vähentää hävikkiä ja työkuluja, sekä nopeuttaa ruoan valmistusta ja esillepanoa. Lisäksi perusmaustettua tuotetta on helppo yhdistellä erilaisiin makumaailmoihin.

ATRIA 2 x 2,5 kg PAAHDETTU BROILERIN FILEEVIIPALE, PAKASTE

ATRIA 2 x 2,5 kg PAAHDETTU BROILERIN PAISTIVIIPALE, PAKASTE

Vastuullisesti tuotetusta, suomalaisesta raaka-aineesta valmistettu paahdettu broilerin fileeviipale sopii esimerkiksi salaatteihin, wokkeihin tai täytettyihin leipiin. Vaihtoehtoisesti sitä voi käyttää myös kuumennettavissa ruoissa. Valmiiksi kypsennettynä sitä on nopea sulattaa ja käyttää. Paahdettu pinta tuo ulkonäköä ja makua tähän miedosti suolattuun herkkuun.

Laadukas suomalainen broilerin paistiviipale irtopakasteena on luontaisesti hieman rasvaisempaa kuin filee, mikä tekee siitä mehukkaan ja herkullisen makuisen. Paistin ominaisuudet sopivat hyvin kuumennettaviin ruokiin, pitäen sen mehukkaana ja maukkaana. Broilerin paahdettu pinta antaa makua ja ulkonäköä valmistettavalle ruokalajille. Tuote on myös valmiiksi suolattu, joten se sopii pohjaksi useisiin eri makumaailmoihin.

ATRIA 3 kg MAKKARAVIIPALE, HALKAISIJA 25 mm

Hyvänmakuinen, monikäyttöinen suomalaisesta raaka-aineesta valmistettu makkaraviipale, jonka uusi muoto tuo vaihtelua makkararuokiin. Se soveltuu keittoihin, kastikkeisiin, pyttipannuihin, pata- ja laatikkoruokiin. Mausta laatikkoruokasi makkaraviipaleilla ja kuorruta juustosinappiseoksella. Paista makkaroihin tumma väri ja lisää syksyiseen makkarakeittoon. Valmista klassinen pyttipannu makkarasta ja kuutioidusta perunasta, viimeistele paistetulla munalla. Makkara sopii hyvin yhteen myös juuresten kanssa, valmista esimerkiksi syksyinen makkara-juuresvuoka. Monta hyvää klassikkoa eikö totta!

 ATRIA 3 kg KUORETON BROILERINAKKI

Vastuullisesti tuotetusta, suomalaisesta raaka-aineesta valmistettu kuoreton broilerinakki, joka on ravitsemuksellisesti hyvä lisä nakkivalikoimaan, sillä tuotteella on sydänmerkki. Kuorettomassa broilerinakissa on korkea 71% lihapitoisuus. Korkea lihapitoisuus antaa nakille herkullisen maun, samalla sen rakenne on kuitenkin säilynyt pehmeänä ja mehevänä. Nakki sopii hyvin myös eri ruokavalioihin koska nakin liharaaka-aineena on käytetty ainoastaan broileria. Broilerinakki on maukas ja nopea herkku lounaalle ja päivälliselle paistettuna, grillattuna tai höyrytettynä. Kannattaa tarjoilla nakkien kanssa erilaisia lisäkkeitä, kuten bataattista perunasosetta, sinapilla maustettua kermakastiketta, sinappikurkkusalaattia – ja tietenkin kuorruttaa se juustolla.

ATRIA 3 kg KAALIKURKKUSALAATTI

Tässä raikas vaihtoehto perinteisille majoneesipohjaisille salaateille esimerkiksi salaattibuffeteihin. Raastesalaatti kirkkaalla öljykastikkeella tarjoaa selkeän makumaailman ja värikäs ulkomuoto tekee siitä sopivan myös esimerkiksi hampurilaisiin, leipien väliin tai tortillojen komponentiksi. Sitä voi käyttää sellaisenaan tai tuunaamalla. Hyviä tuunausvaihtoehtoja ovat esimerkiksi: pähkinät, kuivattu sipuli, juustot tai yrtit. Ruokaisuutta salaatteihin saat lisäämällä niihin lihaa, esimerkiksi inkiväärimarinoitua possua tai appelsiinimarinoitua broileria. Kaalikurkkusalaatista voit rakentaa myös näyttävän tapas-annoksen: lisää salaattia pienen leivän päälle, laita salaatin päälle hieman revittyä broilerin paistia ja viimeistele oliiviöljyllä, mustapippurilla sekä tuoreilla yrteillä. Nam!

ATRIA 2,5 kg BATAATTINEN PERUNAAINES SOUS VIDE

Valmiiksi kypsennetty ja maustettu bataattinen peruna-aines helpottamaan keittiöiden esivalmistusprosessia. Erinomainen vaihtoehto sellaisenaan käytettäväksi tai tuunattavaksi eteenpäin. Tämä suomalaisista raaka-aineista valmistettu lisäkeherkku sisältää perunaa, bataattia ja porkkanaa. Sen voi kuumentaa pussissa sisältöineen höyryssä ja tarjota sellaisenaan. Sesonkeina sen voi maustaa esimerkiksi jouluisilla mausteilla, kanelilla, muskotilla tai neilikoilla. Arkeen se sopii kasviskeittojen pohjana tai laittamalla vuokaan ja kuorruttamalla valkosipulilla maustetulla leipärouheella ja voilla. Naposteluruokaakin siitä voi tehdä: suolaisia pikkulättyjä saat lisäämällä massaan vehnäjauhoa, siirappia ja kananmunaa. Kätevää!

ATRIA 2,5 kg LIHAMAKARONILAATIKKOAINES SOUS VIDE

Kaikkien tuntema ja rakastama klassikko! Kypsä, makaronista, naudan jauhelihasta ja sipulista tehty laatikkoaines Sous Vide vakuumipakkauksessa tekee tämän herkun valmistamisesta entistäkin nopeampaa. Tähän suomalaisista raaka-aineista valmistettuun ruokaan tarvitsee vain lisätä munamaito tai muu liemiaines ennen laatikon loppukypsennystä. Mausteina mauste- ja mustapippuria sekä suolaa. Nyt voit nopeasti reagoida vaikka muuttuneisiin asiakasmääriin ja silti pitää tuotteen tasalaatuisena. Myös tuunaus on helppoa. Lisää esimerkiksi tomaattia, mieleisiäsi mausteita tai juustoa. Näin saat vaihtelua ruokalistallesi. Ketterää!

ATRIA 2,5 kg LIHAPERUNASOSELAATIKKOAINES SOUS VIDE

Suomalaisista raaka-aineista valmistetulla lihaperunasoselaatikkoaineksella sinun on nopea reagoida muuttuneisiin asiakasmääriin tasalaatuisella tuotteella. Aines helpottaa myös keittiön valmistuskustannuksissa ja -ajassa. Tuunauskin on helppoa. Lisää esimerkiksi kasviksia, mieleisiäsi mausteita tai hienonnettuja yrttejä. Näin saat vaihtelua ruokalistallesi. Voila!

ATRIA PERHETILAN n. 1,6 kg UUNIKINKKU n. 10 g

ATRIA n. 1,6 kg KYTÖSAVU KEVYT MEETVURSTI n. 5 g

ATRIA n. 1,6 kg NAUDAN SAVUPAISTI VIIPALOITU

Suomalaisista raaka-aineista valmistetut laadukkaat uutuusleikkeleet tuovat lisää vaihtoehtoja Atrian leikkelevalikoimaan, aamiaiskauppaan, leipien täytteiksi ja salaatteihin. Niitä voi tarjota aamiaisella, leipien täytteenä ja ruokaisissa salaateissa. Yksi hyvä vinkki on valmistaa leikkeleistä ja creme fraichesta erilaisia tahnoja leipätuotteiden väliin.

Uunikinkku on savustamaton ja hitaasti kypsytetty, mehevä leikkele. Kevyt meetvursti on uusi kevyempi vaihtoehto meetvurstista, joka sisältää rasvaa noin 17 %. Naudan savupaisti on valmistettu naudan sisä- ja ulkopaistista. Herkkua!

ATRIA 5 x n. 200 g TAKUUMUREA NAUDAN ULKOFILEEPIHVI NUIJITTU

Suomalaisesta raaka-aineesta valmistettu, takuumureutettu, naudan ulkofileestä leikattu 200 g määräpainopihvi uutena lisänä Atrian valikoimiin. Tämä klassinen, suosittu ja suomalaisille tuttu raaka-aine sopii erinomaisesti grillattavaksi tai paistettavaksi. Lihan hienoa ominaismakua voit korostaa sormisuolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Vaihtoehtoja makumaailmaan saat käyttämällä maustamisessa yrttejä, kasviksia ja mausteseoksia. Ulkofilee on valmistettu vastuullisesti tuotetusta suomalaisesta naudanlihasta. Pakkauksessa 5 kpl vakuumiin pakattuja optimaaliseen paksuuteen nuijittuja pihvejä. Voit mainiosti hallita hävikkiä pakkauksen pienemmällä kappalemäärällä.

ATRIA 5 kg SISKONMAKKARAPALLO 7 g, PAKASTE

Suomalaisista raaka-aineista valmistettu, kuoreton ja kypsä siskonmakkarapallo sopii hyvin keittoihin, kastikkeisiin, aamiaistuotteeksi sekä buffet-pöytiin. Paistamalla saat ruokaan väriä ja erilaista makumaailmaa. Pakkauskoko on kätevä 5 kg pakastelaatikko, jossa siskonmakkarapallot ovat irtonaisena. Kätevä tuote hävikin hallintaan.

TZAY SOIJAPROTEIINIPALAT 250 g PAKASTE (ME 10 kpl)

TZAY SOIJAPROTEIINIPALAT VARTAISSA 250 g PAKASTE (ME 10 kpl)

Soijaproteiinista valmistettu, inkiväärillä ja chilillä maustettu ateriavalmiste, joka on parhaimmillaan pannulla tai grillissä paistettuna. Soijaproteenipalat sopivat esimerkiksi wokkeihin, tortilloihin, salaatteihin ja hampurilaisen täytteeksi. Kanamainen rakenne antaa tutun suutuntuman. Tässä gluteenittomassa ja lisäaineettomassa tuotteessa on käytetty GMO-vapaata soijaa. Sopii myös vegaaneille.

Tutustu myös
tuotteisiin ja ruokaohjeisiin