Syyskatalogi

Syyskatalogi

Laadukas ruoka ja hyvät maut nousevat pinnalle enemmän kuin koskaan aiemmin.  

Lataa katalogi käyttöösi

2018 tuotekatalogi

2018 tuotekatalogi

Ruokamme juuret ovat suomalaisilla maatiloilla

Hyvä ruoka ei synny itsestään. Se vaatii laadukkaita raaka-aineita sekä vastuullisuutta. Tehtävämme onkin auttaa asiakkaitamme, helpottaa ammattikeittiöiden arkea ja tarjota uusia ruokia suomalaisten makuun.

Sekä eläin- että kasvistuotannossa ruoan puhtauteen ja turvallisuuteen liittyy monenlaisia riskejä, ja ruokatuotteisiin liittyvät vaatimukset myös tiukentuvat entistään – etenkin Suomessa. Meille kelpaa ainoastaan puhtaista puhtain ruoka ja siksi tuotekehityksemme

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta ja vastuullista ruokaa mahdollisimman monipuolisesti. Valikoimastamme löytyykin nyt runsaasti uutuuksia moneen makuun ja entistä laajempiin käyttötarkoituksiin.

Uutuuksina esimerkiksi lisää antibioottivapaita kanatuotteita sekä raikkaita lihaa ja kasviksia yhdistäviä uutuuksia. Näissä uutuustuotteissa on tarjolla etenkin valmiiksi grillattuja lihatuotteita, mutta myös muita helppokäyttöisiä tuotteita. Ruokalistallesi on jälleen tarjolla vain parasta suomalaista ruokaa.

 

Tiedäthän, että verkkosivuiltamme löydät aina ajankohtaisemmat tiedot tuotteista.

Lataa uusi tuotekatalogimme tästä

Asiakkaillemme katalogi on tulossa lähipäivini joten tarkkaile postiasi.

 

 

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok