Itsenäisyyspäivä

Itsenäisyyspäivä

Itsenäisyyspäivän juhla-ateria valmistuu haudutetuista lihoista, jotka kestävät hyvin noutopöydän lämpösäilytystä ja ne voidaan valmistaa hyvissä ajoin etukäteen. 

 

Itsenäisyyspäivän juhlissa tarjotaan prässättyä porsaan niskaa ja yön yli haudutettua entrecôtea. Broilerikvenellit valmistetaan Jyväbroilerin rintafileestä ja tarjotaan herkullisen liemen ja kasvisjuliennen kera.

 

Lataa ohjeet käyttöösi

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje