Puhtaista suomalaisista raaka-aineista

Sadonkorjuu on tehty

Puhtaista suomalaisista raaka-aineista

Sadonkorjuun juhlaresepteillä pääset luomaan toimivia kokonaisuuksia, joilla onnitut takuuvarmasti.

 

SADONKORJUUN JUHLAA

Sadonkorjuu ja syksyn juhlat ovat ruokavuoden palkitsevinta aikaa raaka-aineiden ollessa parhaimmillaan. Sadonkorjuun raaka-aineet, kuten tuoreet kotimaiset juurekset sopivat suomalaisen lihan makupariksi täydellisesti. Atria on koonnut yksien kansien väliin innostavia ja helppoja reseptejä, jotka rakentuvat syksyn juhlateemojen alle sadonkorjuun toimiessa kantavana teemana kaikissa resepteissä.

Reseptiikasta löytyy monipuolisesti lautastarjoiluun sopivia annoksia, sormisyötäviä buffetiin sekä muita innostavia ratkaisuja noutopöytään. Esitteestä löydät ammattikeittiöille inspiroivia teemakokonaisuuksia, joilla luot asiakkaille uusia ajankohtaisia elämyksiä. Esitteen reseptiikassa on huomioitu kiertotalouden ilmiöt kuten hävikin vähentäminen ja raaka-aineiden turha työstäminen. Annosten raaka-aineiden käsittelyssä on haluttu säilyttää raaka-aineiden aidot maut ja reseptit on suunniteltu terveellisyyden näkökulmasta ravintorikkaiksi.

Sadonkorjuu esitteemme sisältää kaikkiin loppuvuoden teemoihin loistavia ideoita esim.

- Octoberfestin aikaan herkutellaan tuhdeilla mauilla, oluella ja Atrian artesaanimakkaroilla

- Isänpäivää juhlitaan nyt rennosti yhdessä ruokaillen

tai rakenna pyhäinpäiväksi näyttävä pihvibuffa! Atrian laadukkaat pihvit ovat täydellinen ratkaisu juhlavan pihvibaarin luomiseen.

 

LATAA ESITE JA POIMI PARHAAT IDEAT TARJOILUUSI

Joulun maut

Suomalaiset raaka-aineet takaavat

Joulun maut

Kattavasta joulunajan valikoimastamme saat kaiken, mitä onnistuneeseen joulupöytään kaivataan.

HERKUTTELUA YHDESSÄ

Pikkujoulukausi ja joulu ovat yhdessäolon ja herkuttelun aikaa. Kattavasta joulunajan valikoimastamme saat kaiken, mitä onnistuneeseen joulupöytään kaivataan.  Joulupöydän kunkku on perinteisesti kinkku, josta tarjoamme useita eri vaihtoehtoja. Kinkun sijasta joulupöydän kruunaa yhtä lailla myös kalkkuna, valitse vaikkapa kätevä valmiiksi viipaloitu kalkkunafilee. Perinteiset laatikot sekä erityisesti joulun sesonkituotteet täydentävät joulupöytää. Suosittelemme kokeilemaan esimerkiksi uutta mausteista juureslaatikkoa, jossa lanttu ja porkkana on yhdistetty joulun suosikkimakuihin, kaneliin, kardemummaan, neilikkaan ja inkivääriin.

Lataa alta esite josta löydä joulutuotevalikoimamme.

Kattava joulunajan tuotevalikoimamme