Atria n3,5kg Viljaporsaan Mestarin Kinkku, pakaste

Atria Viljaporsaan Mestarin Kinkku Pakaste 6xn3,5kg

SUOMALAINEN PAKASTETTU VILJAPORSAAN KINKKU, LISÄTTY VETTÄ

Ainesosat:

Tilausyksikkö: 6xn3.5kg
Alkuperämaa: Sianlihan alkuperä Suomi

Tuotekoodit

Atrian tuotenumero: 2835
VALO-koodi: 2834
GTIN-koodi: 2378283500004
Tukkukoodi Kesko: 21486490

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Poista pakkaus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 – 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. Suuren kinkun sulatus voi viedä 3-4 päivää. Jääkinkku: Pidä jäistä kinkkua vedessä hetki, jotta saat irrotettua pakkauksen. Kypsennä kinkkua 100 °C uunissa pari tuntia, kunnes saat lihalämpömittarin paikoilleen. Varaa paistoaikaa tuplasti sulaan kinkkuun verrattuna. Kypsennä 100 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C.

Säilytysohje

Tuorekinkun säilytys: alle +6 °C avaamattomana etiketissä ilmoitettuun päivämäärään saakka.

Pakkaustiedot

Pakkaus PUG Määrittelemätön
Vakuumipakkaus
Hävittämisohje Energiahyödyntäminen, Materiaalikierrätys, Muovipakkausjäte

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 797,0 kJ
Energia 192,0 kcal
Rasva 15,0 g
josta tyydyttynyttä 5,4 g
Hiilihydraatit 0,0 g
josta sokeria 0,0 g
Ravintokuitu 0,0 g
Proteiini 15,0 g
Suola 1,8 g

Suolaa (NaCl): 1,6 g

Erityisruokavalio

Ei sisällä laktoosia
Ei sisällä gluteenia

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Me Atrialla pyrimme helpottamaan asiakkaidemme arkea monin tavoin. Tilaajana saat tuoreimmat kuulumiset Atriasta ja Atrian ammattilaisilta sähköpostiisi. Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje