Atria n600g Viljaporsaan Marmorifilee

Atria 3xn600g Viljaporsaan Marmorifilee, kypsä

Valmiiksi kypsä ja miedosti maustettu marmofileepala

SUOMALAISTA KYPSÄÄ VILJAPORSAAN ULKOFILEETÄ MARINOITUNA

Ainesosat:

Tilausyksikkö: 3xn1.8kg
Alkuperämaa: FI Suomi

Tuotekoodit

Atrian tuotenumero: 2907
VALO-koodi: 2906
GTIN-koodi: 2378290700008

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 639,0 kJ
Energia 153,0 kcal
Rasva 8,3 g
josta tyydyttynyttä 2,5 g
Hiilihydraatit 6,1 g
josta sokeria 4,5 g
Ravintokuitu 0,6 g
Proteiini 13,0 g
Suola 1,8 g

Suolaa (NaCl): 1,4 g

Erityisruokavalio

Ei sisällä laktoosia
Ei sisällä gluteenia

Pakkaustiedot

Pakkaus CAS Laatikko
Pakkauksen pituus 60 mm
Pakkauksen leveys 180
Pakkauksen korkeus 120
Bruttopaino 645 g
Hävittämisohje Energiahyödyntäminen;Materiaalikierrätys

Mauste- ja aromitiedot

Mausteet: Chili, Juustokumina, Laakerinlehti, Lipstikka, Mustapippuri, Oregano, Sipuli, Valkosipuli
Aromit: Liha, Sipuli

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Ota marmorifilee huoneenlämpöön n. 30 min ennen valmistamista. Poista pakkaus ennen valmistusta.
KUUMENNUSVAIHTOEHDOT:
UUNISSA: Säädä uunin lämpötila 175 asteeseen. Laita liha maustekastikkeineen sopivaan uuninkestävään vuokaan. Aseta vuoka uunin keskitasolle ja anna lämmetä noin 40 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on 70 astetta. Valele lihaa lämmityksen aikana maustekastikkeella. Viipaloi tarjolle.
PANNULLA: Viipaloi liha 1,5-2 cm viipaleiksi. Kuumenna paistinpannu ja lorauta pannulle tilkka öljyä ja nokare voita. Kuumenna lihaa molemmin puolin.
GRILLISSÄ: Grillaa lihaa kokonaisena tai pihveiksi leikattuna. Sivele lihaa pakkauksen maustekastikkeella grillauksen aikana molemmin puolin. Kun lihan pinta on saanut sopivan värin, voit siirtää lihan grillin ylätasolle 15–20 minuutiksi tai kunnes sisälämpötila on 70 astetta. P.S. Grillausaika lyhenee, jos esilämmität tuotteen mikrossa. VINKKI: Sopii kylmänä hyvin myös ruokaisiin salaatteihin ja leivälle.

Säilytysohje

alle +6 °C

Samankaltaisia tuotteita