Atria Hienoin Pihviliha 4xn700g Takuumurea Flank Steak pakaste

Atria Hienoin Pihviliha 4xn700g Takuumurea Flank Steak pakaste

SUOMALAISTA NAUDANLIHAA

Tilausyksikkö: 4xn700g
Alkuperämaa: Naudanlihan alkuperä Suomi

Tuotekoodit

Atrian tuotenumero: 4656
VALO-koodi: 4656
GTIN-koodi: 2378465600003

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 489,0 kJ
Energia 116,0 kcal
Rasva 3,7 g
josta tyydyttynyttä 2,0 g
Hiilihydraatit 0,0 g
josta sokeria 0,0 g
Ravintokuitu 0,0 g
Proteiini 21,0 g
Suola 0,1 g

Pakkaustiedot

Pakkaus PUG Määrittelemätön
Pakkauksen pituus 70 mm
Pakkauksen leveys 260
Pakkauksen korkeus 135
Bruttopaino 710 g
Hävittämisohje Energiahyödyntäminen/ENERGY_RECOVERABLE;Materiaalikierrätys/MRC;Muovipakkausjäte/PPW

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Ota Flank Steak huoneenlämpöön n. 1h ennen kypsentämistä. Mausta Flank Steak suolalla ja pippurilla ja ruskista kuumalla parilla. Kypsennä uunissa 90 °C, kunnes sisälämpötila näyttää haluamasi kypsyysasteen. Flank Steak on parhaimmillaan puolikypsänä, jolloin sisälämpö on 56 °C. Anna vetäytyä vähintään 15 min.

PAISTOMITTARI - MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILA
RARE ~ 50 °C
MEDIUM ~ 55 °C
WELLDONE ~ 65 °C

Säilytysohje

Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Valmiste säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun Parasta ennen -ajankohtaan saakka, jääkaapissa (+6 °C) 3 vrk. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen

Samankaltaisia tuotteita

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok