Vegyu vegaaninen linssimureke

Vegyu vegaaninen linssimureke

Muotoile itse tuotteelle haluamasi muoto. 

5399 / 800052  Vegyu 5x1kg Vegaaninen linssimureke, pakaste

Tuotteen rakenne on karkea kasvismassa joka on myös valmiiksi kypsä.  Tuotteen saat itse muotoilla haluamasi muotoiseksi. Linssimureke on pakattu 1kg:n vakuumiin ja myyntierässä viisi kappaletta vakuumia. Tuotteen sisältämät linssit ja siemenet tuovat rustiikkisen suutuntuman.

Vegaaninen linssimureke tuo kustannustehokkaan ratkaisun, sillä aikaa vievät esivalmistelut massan aikaan saamiseksi on jo suoritettu (esim. kasvisten peseminen, kuoriminen, pilkkominen, kypsentäminen, jauhaminen).

Helppo muotoiltavuus ja mieto perusmaku antaa ravintolalle mahdollisuuden viimeistellä tuotteen oman liikeideansa mukaisesti.

Tilausyksikkö: 5 kg 
Pakkaus: Vakuumi 
GTIN: 17310948000520

Alkuperämaa: Ruotsi
Ainekset: vihreät linssit (48 %), grillattu munakoiso, kurpitsansiemenet, vesi, rypsiöljy, aurinkokuivattu tomaatti, grillattu paprika, perunajauho, kuivattu sipuli, basilika, valkosipuli, suola, auringonkukkaöljy, sakeuttamisaine (E 461), mustapippuri.
Säilytys: alle -18°C

 

KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteeseen liittyviä reseptejä

Muuta tuotteeseen liittyvää

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Me Atrialla pyrimme helpottamaan asiakkaidemme arkea monin tavoin. Tilaajana saat tuoreimmat kuulumiset Atriasta ja Atrian ammattilaisilta sähköpostiisi. Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje