Atria Bravuuri n1kg Murea Kalkkunan Juhlafilee

Atria Bravuuri 4xn1kg Murea Kalkkunan Juhlafilee

Murea kalkkunafilee uunivalmiissa paistopakkauksessa.

SUOMALAISTA KALKKUNANFILEETÄ, MAUSTETTU RAAKALIHAVALMISTE LISÄTYLLÄ VEDELLÄ

Ainesosat:

Tilausyksikkö: 4xn1kg
Alkuperämaa: Kalkkunanlihan alkuperämaa Suomi.

Tuotekoodit

Atrian tuotenumero: 1440
VALO-koodi: 1435
GTIN-koodi: 2378144000001

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 482,0 kJ
Energia 114,0 kcal
Rasva 3,2 g
josta tyydyttynyttä 0,5 g
Hiilihydraatit 1,7 g
josta sokeria 0,6 g
Ravintokuitu 0,2 g
Proteiini 20,0 g
Suola 1,2 g

Suolaa (NaCl): 1,1 g

Erityisruokavalio

Ei sisällä laktoosia
Ei sisällä gluteenia

Pakkaustiedot

Pakkaus PUG Määrittelemätön
Pakkauksen pituus 80 mm
Pakkauksen leveys 200
Pakkauksen korkeus 110
Bruttopaino 1016 g
Hävittämisohje Energiahyödyntäminen;Materiaalikierrätys

Mauste- ja aromitiedot

Mausteet: Mustapippuri, Persilja, Sipuli
Aromit: Curry, Kerma, Voi

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Ota liha pakkauksessaan huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 150°C. Laita liha pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita pelti uunin alatasolle ja kypsennä 2 tuntia. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana, jotta lihan pinta ruskistuu. Ota pakkaus varovasti pois uunista ja anna vetäytyä 15 min. Avaa pakkaus varovasti kuumaa nestettä varoen. Nosta liha viipaloitavaksi toiseen astiaan ja käytä paistoliemi kastikkeen tekoon tai viipaloi liha suoraan paistoliemeen. Kastike: Kaada pakkauksesta lihalientä kattilaan n. 1 dl ja keitä kunnes puolet nesteestä on haihtunut. Lisää 1 dl omenamehua ja 1 dl ruokakermaa ja kiehauta. Mausta pippurilla ja suolalla. Tarkista maku ja nauti.

Säilytysohje

alle +6 °C