Sibylla Juusto & Pekonimakkara pakaste 9x(12x100g)

Sibylla Juusto&Pekonimakkara pakaste (108kpl) 10,8kg/100g

Emmental-juustolla ja pekonilla höystetty Sibylla Juusto & Pekonimakkara sisältää 70% lihaa. Parhaan tuloksen saat valmistamalla sulatetut Sibylla Juusto & Pekonimakkarat rullagrillissä. Tämän jälkeen Sibylla Juusto & Pekonimakkara on valmis nautittavaksi. Mausta oman maun mukaan esimerkiksi Sibylla valkosipulimajoneesilla, Sibylla ketsupilla ja sinapilla ja tarjoile hotdogin täytteenä, lihapiirakan välissä tai osana makkaraperunoita.

KUORETON MAKKARA

Ainesosat:

Lihapitoisuus 70 %
Tilausyksikkö: 9x1.2kg
Alkuperämaa: Sian- ja naudanlihan alkuperä EU

Tuotekoodit

Atrian tuotenumero: 1051
VALO-koodi: 1051
GTIN-koodi: 17310620010519

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Valmistus (sulatettuna) makkaragrillissa 80-85°C 25-30 min tai kunnes sisälämpötila on 72°C. Tuotteen tarjoiluaika makkaragrillissä on 2 h.

Säilytysohje

Säilytys pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun päivämäärään (parasta ennen) saakka. Jääkaapissa (+8 °C) korkeintaan 5 vuorokautta. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.

Mauste- ja aromitiedot

Mausteet: Cayenne, Inkivääri, Korianteri, Kumina, Muskotti, Mustapippuri, Paprika, Rosmariini, Valkosipuli
Aromit: Savu

Pakkaustiedot

Pakkaus PUG Määrittelemätön
Hävittämisohje Energiahyödyntäminen / EYU, Materiaalikierrätys / MRC

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 1100,0 kJ
Energia 260,0 kcal
Rasva 22,0 g
josta tyydyttynyttä 9,6 g
Hiilihydraatit 3,0 g
josta sokeria 0,6 g
Ravintokuitu 0,0 g
Proteiini 14,0 g
Suola 2,5 g

Erityisruokavalio

Ei sisällä gluteenia

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje