Sibylla Juusto & Pekonimakkara pakaste 9x(12x100g)

Sibylla Juusto&Pekonimakkara pakaste (108kpl) 10,8kg/100g

Emmental-juustolla ja pekonilla höystetty Sibylla Juusto & Pekonimakkara sisältää 70% lihaa. Parhaan tuloksen saat valmistamalla sulatetut Sibylla Juusto & Pekonimakkarat rullagrillissä. Tämän jälkeen Sibylla Juusto & Pekonimakkara on valmis nautittavaksi. Mausta oman maun mukaan esimerkiksi Sibylla valkosipulimajoneesilla, Sibylla ketsupilla ja sinapilla ja tarjoile hotdogin täytteenä, lihapiirakan välissä tai osana makkaraperunoita.

KUORETON MAKKARA

Ainesosat:

Lihapitoisuus 70 %
Tilausyksikkö: 9x1.2kg
Alkuperämaa: Sian- ja naudanlihan alkuperä EU

Tuotekoodit

Atrian tuotenumero: 1051
VALO-koodi: 1051
GTIN-koodi: 17310620010519

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Valmistus (sulatettuna) makkaragrillissa 80-85°C 25-30 min tai kunnes sisälämpötila on 72°C. Tuotteen tarjoiluaika makkaragrillissä on 2 h.

Säilytysohje

Säilytys pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun päivämäärään (parasta ennen) saakka. Jääkaapissa (+8 °C) korkeintaan 5 vuorokautta. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.

Mauste- ja aromitiedot

Mausteet: Cayenne, Inkivääri, Korianteri, Kumina, Muskotti, Mustapippuri, Paprika, Rosmariini, Valkosipuli
Aromit: Savu

Pakkaustiedot

Pakkaus PUG Määrittelemätön
Hävittämisohje Energiahyödyntäminen / EYU, Materiaalikierrätys / MRC

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 1100,0 kJ
Energia 260,0 kcal
Rasva 22,0 g
josta tyydyttynyttä 9,6 g
Hiilihydraatit 3,0 g
josta sokeria 0,6 g
Ravintokuitu 0,0 g
Proteiini 14,0 g
Suola 2,5 g

Erityisruokavalio

Ei sisällä gluteenia

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Me Atrialla pyrimme helpottamaan asiakkaidemme arkea monin tavoin. Tilaajana saat tuoreimmat kuulumiset Atriasta ja Atrian ammattilaisilta sähköpostiisi. Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje