Uusia sydänmerkki-tuotteita ammattikeittiöiden valikoimaan.

Ravitsemussitoumus

Sydänmerkki kertoo, että tuote tai ruoka-annos on terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Esimerkiksi kouluaterian ravitsemuskriteerit ovat samat kuin Sydänmerkki-aterian.  

Sydänmerkki myönnetään elintarvikkeille, joissa on hyvälaatuista rasvaa ja joiden suolan määrää on vähennetty. Me Atrialla haluamme tarjota ammattikeittiöille vaivattoman mahdollisuuden huomioida omien asiakkaidensa toiveet terveellisestä ravinnosta ja lisätä Sydänmerkkituotteita omiin valikoimiinsa. 

Olemme sitoutuneet lisäämään Sydänmerkkituotteiden määrää Atria Food Service -tuotteissa 50 % vuoden 2018 loppuun mennessä vuoden 2016 alun tasosta. Tällöin merkkiin oikeuttavia tuotteita oli 37 kpl. Onnistumme tässä huomioimalla tarkemmin tuotteiden rasvan laatu ja määrä.

 Yhteensä Atria Suomen valikoimissa oli vuoden 2017 lopussa jo 120 Sydänmerkki-tuotetta, ja tehtyjen raaka-ainevalintojen myötä valikoima laajenee edelleen.

Lue lisää: 

Innostuksella 50 prosenttia lisää Sydänmerkki-tuotteita

Ruokailoa varhaiskasvatukseen

Syödään ja opitaan yhdessä – kouluruokailusuositus

Sitoumus2050.fi

Valitsemalla sydänmerkityn elintarvikkeen
viet ruokavaliosi terveellisempään suuntaan

Sydänmerkistä tunnistat terveyden kannalta paremman vaihtoehdon. Tässä vain muutama vaihtoehto. Kysy muitakin tuotteita myynnistämme.