SUOMI 100 VUOTTA.
Teemaehdotus 1

Tässä muutamia ruokaohjeita jotka sopivat suomi 100 teeman vaihtoehdoiksi. Päiväkotiin ja ala-asteille ruokalistalle esim. Perhetilan broilerikiusaus. Vähän suuremmille koululaisille ja opiskelijoille suosittelemme Perhetilan sitruunabroileria orha-sipulipaistosta hunajajuuresten kera.

Ruokalistakootimesta löytyy vaihtoehtoja jonka avulla tulostat itsellesi tyylikkään ruokalistan käden käänteessä.  

Tulosta itsellesi tyylikkäs ruokalista käden käänteessä.  Tee ruokalista

Teemaehdotus 2

Esimerkiksi lounasravintoloihin sopiva vaihtoehto.

Tulosta itsellesi tyylikkäs ruokalista käden käänteessä.  Tee ruokalista

Teemaehdotus 3

Suomalaista naudan paistia ja tummaa tillikastiketta juustokermaperunoilla, lisäkkeeksi haudutettua kaalia sekä paprikaa fenkolilla. Tämä teema sopii hieman juhlavempaankin lounasruokailuun.

Tulosta itsellesi tyylikkäs ruokalista käden käänteessä.  Tee ruokalista

Teemaehdotus 4

Kaikille maistuu perinteinen karjalanpaisti perusasoseen tai kuorittujen perunoiden kera. Kokeile perunavaihtoehtona bataatti-perunasosetta.

Tulosta itsellesi tyylikkäs ruokalista käden käänteessä.  Tee ruokalista

Inspiraatiota etsimässä

Ammattilaisten keittiössä

Vinkit ja ideat

Ammattilaisten keittiössä

 Tutustu Mika Roitoon ja Pekka Salmelaan, yrittäjäkaksikoon, joka tekee ruokaa, jota haluaisivat itsekin syödä. Heidät tunnetaan miehinä tamperelaisten menestysravintoloiden Bertha, Huber ja Pork And More takana. Ne ovat paikkoja, joissa maistuu omistajiensa reipas, rehellinen ja tinkimätön tyyli. Roiton ja Salmelan keittiössä raaka-aineet ja niiden laatu ovat aina pääosassa. 

TUTUSTU