Uusia reseptejä ja ruokalistapohjia syksyn ja joulun teemoihin

Uunituoreet Atrian syyskatalogi sekä Kohti Joulua -reseptiesite ja juhlaan ovat nyt valmiit ja toivottavasti jo kädessäsi. Olemme koostaneet teille herkullisen kattauksen hyvän syksyisen ruokalistan aineksista. Muistathan, että uudet reseptit löytyvät myös uudistuneilta verkkosivuiltamme ja Kohti Joulua -reseptiesitteen voit
lukea ja ladata myös alta.

Tuoteuutuuksistamme esimerkiksi kypsä sian sisäfileeviipale sopii viipalepaksuudeltaan parhaiten lämpimiin ruokiin, mahdollistaa optimaaliset annoskoot ja pysyy mehevänä. Siitä voit valmistaa vaikkapa annoksen tummalla punajuurikastikkeella sekä mustajuurella höystettynä. Entäpä suomalaisesta lihasta valmistettu, takuumurea, 200 g naudan ulkofileeepihvi! Lihan hienoa ominaismakua voit korostaa sormisuolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Siitä saat herkullisen annoksen, jossa pariloitu naudanpihvi, haudutettu ohra-papuseos, friteeratut juureslastut sekä pippurikastike luovat makoisan syysaterian. Muistathan myös tilata joulutuotteet ajoissa sekä tutustua Ridderheimsin herkullisiin uutuuksiin!

Mainiossa Atrian ruokalistakoostimessa on nyt ladattavissa uusia pohjia syksyn ja joulun menuteemoihin. Koostimen avulla loihdit käden käänteessä uuden pohjan ruokalistallesi. Valitse vain haluamasi teema, kirjoita viikon menu ja tulosta se käyttöösi.