Suomalaisen lihan jäljitettävyys on kilpailuetu

Suomalaisen lihan jäljitettävyys on kilpailuetu

.

Atria ja lihan alkuperä

Lihan alkuperä on aina ollut kunnia-asiamme. Voimme ylpeänä sanoa, että tiedämme aina, mistä eläimet meille tulevat. Atria-merkki on tae siitä, että myytävä sian-, naudan-, broilerin ja kalkkunanliha on aina suomalaiselta maatilalta. Perhetilan- merkityissä tuotteissa näkyy lihan alkuperä tilalle asti. Jäljitettävyys ja koko ketjun tuntemus lähtee jopa eläinten ruokinnassa käytetyis rehusta ja eläinten hyvinvoinnista. Tämä tuntemus takaa puhtaan ja turvallisen ruuan. Suomessa kuluttajat arvostavat entistä enemmän jälkitettävyyttä. Se tuo ruokailevalle asiakkaalle varmasti postiivisia tunteita ruokailukokemukseen, kun toimija on vastuullinen ja tietää mistä tarjotut raaka-aineet tulevat. Tilatieto merkinnät kannattaakin ehdottomasti tuoda asiakkaille näkyviin ja tietoisuuteen. Nyt on hyvä hetki tarttua tilaisuuteen ja näyttää ensimmäisten joukossa, että raaka-aineketju on lihojen osalta kunnossa.

Suomalainen broileri

Suomalainen broileri

Hae Atrian Tilojen tiivistelmäsivuja

Kotimainen, vastuullisesti kasvatettu broilerinliha on selvä lisäarvo asiakkaille. Kerro tilalle asti jäljitettävästä, puhtaasta ja turvallisesta Atria Perhetilan broilerista myös heille! Tulosta tästä tilakohtaset postikorttikokoiset esittelymateriaalit Atria Perhetiloista.

Vinkki: A6-koko on sommiteltu valmiiksi A4-arkille, jotta materiaalit tulostuvat näppärästi neljän kappaleen sarjoina. Ohessa sama myös A4-koossa sekä jpeg-tiedostona, jonka voit viedä ravintolasi näyttötauluihin. Jos kaipaat lisätietoja, ole yhteydessä omaan Atrian yhteyshenkilöösi.