Kevätkauden inspiroivat ruokaohjeet

Kokoa houkuttelevat menut pääsiäisen ja vapun ajan tarjoiluihin. Valitse perinteinen, moderni flex tai lakto ovo -teema tai yhdistele sopiva kokonaisuus.

KIELIPATAA & KORVASIENIÄ

Pääsiäinen
Ilahduta lakto-ovo-vegetaristeja koko menun voimalla. Yhdistä pääsiäispöydässä kevyet ja raikkaat kasvikset kätevien Vegyu- ja Eggie tuotteiden kanssa. Ohjeista löytyy niin perinteistä, modernia kuin lakto ovo reseptiikkaa.

Vappu
Varmista iloinen tunnelma tarjoamalla perinteisiä vappuherkkuja sopivasti tuunattuna. Nämä värikkäät ja maukkaat annokset saavat hymyn huulille.

 

Lataa ohjeet tästä 

PESTOKANAKIUSAUS

Houkuttelevat kiusaukset, padat, kastikkeet, paistit ja pihvit maistuvat kaikille. Esimerkiksi Italialaisittain gratinoidut hiillosgrillipihvit, ylikypsää naudan niskaa ja minttukastiketta tai vaikkapa pestokanakiusaus.

 

Lataa ohjeet tästä

 

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Me Atrialla pyrimme helpottamaan asiakkaidemme arkea monin tavoin. Tilaajana saat tuoreimmat kuulumiset Atriasta ja Atrian ammattilaisilta sähköpostiisi. Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje