Koulutusratkaisut

Koulutusratkaisut

Tarjoamme asiakkaillemme ja kumppaneillemme ammattilaistason koulutuspalveluita. Käytössäsi on alan ammattilaiset, kattava ja laadukas tuotevalikoima, syvällinen tutkimustieto sekä laaja käytännön kokemus ammattikeittiöistä useiden vuosien ajalta.

Lihakoulutus

Lihakoulutuksessa perehdytään syvällisesti lihaan raaka-aineena, kuinka lihaa käsitellään oikeaoppisesti keittiössä ja mitä lihalle tapahtuu kypsennyksessä ennen kuin se on asiakkaan lautasella. Koulutuksessa opitaan myös kuinka valmistetaan täydellinen pihvi. 

Kysy koulutuksesta »

Valmisruoka ja kappaletuotteet

Koulutuksen avulla saat perehdytyksen Atrian tarjoamiin valmisruoka ja kappaletuotteisiin sekä niiden oikeaoppiseen käyttöön. Koulutuksessa perehdytään myös valmisruokatuotteiden jatkojalostukseen ravintolasi liiketoimintaan perustuen. 

Kysy koulutuksesta »

Trendit

Trendikoulutuksessa perehdytään tämän hetken kuumimpiin trendeihin ja ennakoidaan tulevaisuutta. Koulutuksen taustalla on Atrian syvällinen tutkimustieto ja viimeisimmät tuulahdukset maailmalta.

Kysy koulutuksesta »

Lounaskoulutus

Lounaskoulutuksessa perehdytään ruokatuotantoprosesseihin, gastronomisiin tekijöihin lounaalla, ruoan valmistuksen ajoittamiseen, kypsennyksen hallintaan ja esivalmistusasteeseen liittyviä asioita. Maku ja esteettinen esillelaitto sekä annos- ja reseptikorttien perusteet ovat myös olennainen osa koulutusta.

Kysy koulutuksesta »

Kypsät lihatuotteet

Koulutuksessa käydään läpi syvällisesti Sous Viden historiaa, tuotteiden valmistusprosesseja sekä etuja. Koulutuksessa avataan kypsentämättömien- ja kypsennettyjen tuotteiden välisiä eroja ruoanvalmistusprosesseihin sekä kustannuksien näkökulmasta. Koulutuksen avulla voidaan käydä asiakkaalle soveltuvia lihatuotevaihtoehtoja läpi ja analysoida sitä, mikä olisi paras mahdollinen ratkaisu keittiöprosessiin liittyen. 

Kysy koulutuksesta »

Sous Vide -kypsennys keittiössä

Koulutuksessa opitaan Sous vide kypsennyksen ja kypsennyslaitteen perusteita, elintarviketurvallisuutta, eri raaka-aineille sopivia kypsennyslämpötiloja sekä kypsennysaikoja. Koulutus on mahdollista integroida asiakkaan tuotteisiin ja keittiöprosesseihin perustuen. Koulutuksessa on lähtökohtaisesti lihateknologinen lähestymiskulma.

Kysy koulutuksesta »

Hallitse hävikki-koulutus

Koulutuksessa käydään läpi asioita mistä ja miten hävikkiä syntyy, kuinka sitä seurataan ja etenkin millä toimintatavoilla sitä voidaan tehokkaasti ehkäistä.

Kysy koulutuksesta »

Jokin muu koulutus?

Onko mielessäsi jokin muu aihe-alue josta olisit kiinnostunut saamaan koulutusta? Anna meidän auttaa sinua ja ota yhteyttä meihin! Tehdään homma yhdessä!

Ehdota koulutusta »

Kysy koulutuksesta

Kysymys lähetetty!

Tämä kenttä vaaditaan!
Tämä kenttä vaaditaan!
Max. 4000 merkkiä
Tämä kenttä vaaditaan!

Yhteystiedot

Tämä kenttä vaaditaan!
Tämä kenttä vaaditaan!
Tämä kenttä vaaditaan!
Tämä kenttä vaaditaan!
Tämä kenttä vaaditaan!
Tämä kenttä vaaditaan!
Tämä kenttä vaaditaan!
Valitse yhteydenottotapa!
Sähköposti vaaditaan jos haluat että sinuun otetaan yhteyttä sähköpostitse!
Virheellinen sähköpostiosoite.
Puhelinnumero vaaditaan jos haluat että sinuun otetaan yhteyttä puhelimitse!
Yhteydenottopyynnön lähetyksessä tapahtui virhe. Tarkista tiedot ja yritä uudelleen.

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje