Syksy on uusien trendien aikaa

Syksy on uusien trendien aikaa

Laadukas ruoka ja hyvät maut nousevat pinnalle enemmän kuin koskaan aiemmin. Me Atrialla kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että ruoka on suomalaista, puhdasta ja tilalle jäljitettävää.

Hyvänä esimerkkinä Jyväbroiler-tuoteperheemme, jonka toimme markkinoille entistä selkeämmin omana brändinään. Kauralla kasvatetut, antibioottivapaat, vastuullisesti tuotetut ja tilalle jäljitettävät Jyväbroiler-tuotteet ovat oiva esimerkki siitä, mitä laatu Atrialle tarkoittaa. 

100% lihaton Vegyu-brändi, joka vastaa kasvaneeseen kasvisruokien kysyntään. Vegyun monipuoliset ja proteiinirikkaat tuotteet ovat aidosti varteenotettava ja helppo vaihtoehto niin kylmiin kuin lämpimiin ruokalajeihin. Kokeile Vegyu-tuotteita rohkeasti - ne käyvät kasvissyöjille, lihansyöjille ja kaikille siltä väliltä.

TUTUSTU

Ajankohtaista

Ruokaohjeita ammattimaiseen makuun

Ruokaohjeita ammattimaiseen makuun

Monipuoliset
ammattilaisille räätälöidyt ratkaisut

Suomalainen liha

Maailman puhtainta ruokaa

Suomalainen liha

Nyt jos koskaan kannattaa puhua suomalaisesta lihasta. Jäljitettävyys ja raaka-ainehankintojen keskittäminen luotettavaan ja vastuulliseen kumppaniin ovat osa sitä tarinaa, jolla voit rakentaa positiivista mielikuvaa ja ruokailukokemusta.

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok