Uutuusherkut kesään

Uutuusherkut kesään

Hyvä ruoka ei synny itsestään. Se vaatii laadukkaita raaka-aineita sekä vastuullisuutta. Eläin- että kasvistuotannossa ruoan puhtauteen ja turvallisuuteen liittyy monenlaisia riskejä, ja ruokatuotteisiin liittyvät vaatimukset myös tiukentuvat entistään – etenkin Suomessa. Meille kelpaa ainoastaan puhtaista puhtain ruoka ja siksi tuotekehityksemme ytimessä onkin ravitsevien, terveellisten ja turvallisten raaka-aineiden tuottaminen. Maailman puhtain ruoka. Valikoimastamme löytyykin uutuuksia moneen makuun ja entistä laajempiin käyttötarkoituksiin. 

 

TUTUSTU

Ajankohtaista

Ruokaohjeita ammattimaiseen makuun

Ruokaohjeita ammattimaiseen makuun

Monipuoliset
ammattilaisille räätälöidyt ratkaisut

Suomalainen liha

Maailman puhtainta ruokaa

Suomalainen liha

Nyt jos koskaan kannattaa puhua suomalaisesta lihasta. Jäljitettävyys ja raaka-ainehankintojen keskittäminen luotettavaan ja vastuulliseen kumppaniin ovat osa sitä tarinaa, jolla voit rakentaa positiivista mielikuvaa ja ruokailukokemusta.

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok