Syksy on ruokasesonkeja täynnä

Syksy on ruokasesonkeja täynnä

Me Atrialla haluamme olla mukana kuluttajien ruokailutottumusten muutoksessa ja tuoda lautasille lisää kasvisuutuuksia. Esimerkkinä uudet kasvispihvimme tai monikäyttöiset pyreemme.  Vuolu -tuotesarjaan tulleet pastramit tuovat kansainvälistä makumaailmaa vaikkapa bageleiden väliin.  Kevään uutuuksista kannattaa muistaa mm. Hienoin Pihviliha Picanhan, jolla saa suussa sulavia annoksia pikkujoulumenuihin. Vuoden viimeisten kuukausien ajalle mahtuu sen seitsemän erilaista juhlaa. Atria haluaakin tarjota oman kokemuksensa käyttöösi, joten älä epäröi kysyä meiltä ideoita. Arki ja juhlat odottavat Sinua maukkailla tuotteilla sekä ideoilla. 

Hyvää alkanutta syyskautta!

 

TUTUSTU

Ajankohtaista

Ruokaohjeita ammattimaiseen makuun

Ruokaohjeita ammattimaiseen makuun

Monipuoliset
ammattilaisille räätälöidyt ratkaisut

Suomalainen liha

Maailman puhtainta ruokaa

Suomalainen liha

Nyt jos koskaan kannattaa puhua suomalaisesta lihasta. Jäljitettävyys ja raaka-ainehankintojen keskittäminen luotettavaan ja vastuulliseen kumppaniin ovat osa sitä tarinaa, jolla voit rakentaa positiivista mielikuvaa ja ruokailukokemusta.