Lehdistötiedotteet | 15.5.2024

Atria ja Videobot yhteistyöhön – kesän pakkaukset tarjoavat kuluttajille interaktiivisia grillausvinkkejä

Atrian kesän grillauspakkauksista löytyvä QR-koodi vie kuluttajan interaktiivisen videosisällön ääreen. Suomalaisen markkinointiteknologiayhtiö Videobotin ratkaisulla toteutetussa sisällössä voi etsiä grillausvinkkejä, tutkia reseptejä ja osallistua kilpailuun.

Atria tuo kesän grillauspakkauksiin uudenlaista sisältöä markkinointiteknologiayhtiö Videobotin avulla. Atrian kesän tuotepakkauksissa on QR-koodi, joka vie kuluttajan interaktiiviseen videobot-verkkosisältöön. Videobotissa käyttäjä navigoi lyhytvideosta seuraavaan napin painalluksella omien kiinnostuksen kohteidensa perusteella. Kyseessä on aivan uudenlainen tapa yhdistää fyysinen kuluttajatuote ja lisäarvoa luova verkkosisältö.

Interaktiivisissa videoissa Atrian mainoksista tutut Atria Mestarit antavat ohjeita mm. grillin sytytykseen ja kaikenlaiseen grillaukseen erilaisilla grilleillä sekä herkullisia reseptejä käyttäjän valinnan mukaan. Käyttäjä voi valita, kaipaako vinkkejä kanan, kasvisten, naudanlihan, porsaan tai vaikkapa makkaran valmistukseen ja vielä tarkentaa, mikä Atrian tuote on käytössä. Taitavat grillaajat voivat myös osallistua kilpailuun, jossa oman vinkkivideonsa voi saada mukaan videobotin sisältöön. Videobottiin vievä QR-koodi löytyy lähes sadasta eri tuotepakkauksesta.

“Atrian tavoitteena on kannustaa koko Suomi grillaamaan, ja tällä tavalla tuomme grillauksen maailman entistäkin helpommin jokaisen ulottuville. Tutkimuksemme mukaan yksi grillauksen esteistä on epävarmuus siitä, tekeekö asioita oikein. Lisäksi myös kokeneet ja osaavat grillaajat etsivät kesäisin uusia reseptejä ja vinkkejä, joilla grillikaudesta saa entistäkin enemmän irti. Näihin toiveisiin pystymme tarjoamaan vastauksia uudenlaisen videosisällön kautta”, sanoo Atria Suomen brändijohtaja Nanna Järvinen.

“Internetin liikenteestä jo 80 prosenttia on videosisältöä, ja se on etenkin nuoremmille sukupolville luontevin sisältöformaatti. Navigoitavilla lyhytvideoilla luodaan asiakaskokemus, joka on samalla kertaa henkilökohtainen, informatiivinen ja interaktiivinen. Atrian videobot-toteutus vie kuluttajan fyysisestä tuotteesta suoraan vuorovaikutukselliseen videosisältöön, mikä on aivan uutta ja mullistavaa. Tuote on enemmän kuin tuote, kun se rakentaa monikanavaista käyttäjäkokemusta”, sanoo Matias Mäenpää, toinen Videobotin perustajista.

Videobot-sisältöön vievät QR-koodit tulevat myös mm. Atrian tv-mainoksiin sekä ulkomainoksiin vahvistaen monikanavaisuutta entisestään. Näin videoiden vinkit palvelevat paitsi tuotteen jo ostaneita kuluttajia, myös niitä, jotka vielä pohtivat mitä grilliinsä laittaisivat. Kaikki videobotin sisällöt ovat nähtävissä myös Atrian nettisivujen kautta osoitteessa www.atria.fi/grillaa.

Videobot on lyhytvideot ja chatbotin toiminnallisuudet innovatiivisesti yhdistävä SaaS-startup, jonka ratkaisulla yritysten asiakaspolut voidaan tuoda ketterästi videoaikaan. Yhtiöllä on asiakkainaan lähes 200 suurta ja keskisuurta yritystä lähes 20 maassa. Videobotin asiakaskuntaan kuuluu toimijoita muun muassa mobiiliviestinnän, autokaupan, kiinteistöjen ja asumisen aloilta.

Lisätietoja medialle:

Kuvat ja lisämateriaalit medialle

www.atria.fi/grillaa

Matias Mäenpää, Co-founder
Videobot
+352 691 192 168
matias@videobot.com

Videobot on uraauurtava suomalainen SaaS-startup, joka mullistaa verkossa tapahtuvat asiakaskontaktit yhdistämällä lyhytvideot ja chatbotit. Videobotin perustivat vuonna 2022 Anssi Kiviranta ja Matias Mäenpää, joilla on molemmilla vahva kokemus digitaalisista SaaS- ja kasvuyhtiöistä. Videobotin avulla yritykset voivat parantaa mitattavasti asiakaspolkujaan verkossa. Yhtiön ratkaisu rakentaa vaikuttavia asiakaskokemuksia yhdistämällä saumattomasti videosisällön ja interaktiivisen chatbot-teknologian. Videobotilla on lähes 200 asiakasta yli 15 maassa. Yhtiön missio on mullistaa yritysten tapa vuorovaikuttaa asiakkaidensa kanssa ja viedä verkossa tapahtuvaa asiakasviestintää kohti vaikuttavampaa ja immersiivisempää tulevaisuutta, jossa täysin videoon perustuvat verkkosivut ovat arkipäivää. www.videobot.com

Atria on Pohjois-Euroopan johtavia ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama, vuonna 1903 perustettu yritys. Olemme tehneet ruokaa ihmisille jo yli 120 vuotta ja haluamme tehdä sitä tulevaisuudessakin. Siksi toimimme maapalloa, ihmisiä ja ruokaa kunnioittaen. Atrian uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen ja tehokkaaseen, vastuulliseen toimintatapaan. Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli noin 1 752,7 miljardia euroa ja palveluksessamme oli 3 898 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1991 lähtien.

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen