Atria International Trainee - Mikä se on?

06.2.2020
Henkilöstö Vastuullisuus

Nyt se on käsillä – Atrian ensimmäisen, kansainvälisen trainee -ohjelman alku. 116-vuotiaassa Atriassa tehdään historiaa.

Olemme kollegoiden kanssa valmistelleet ohjelman sisältöjä lähes vuoden verran – viilanneet täydellisiksi ja mielenkiintoisiksi. On pyöritelty rotaatiojärjestystä, mentorien roolia, tavoitteita valmennukselle, työssäoppimiselle sekä valmennuspäiville. Sokerina pohjalla olemme saaneet yhteistyökumppaniksi valmennuksen huippuyliopiston Aalto University Executive Education, jonka kanssa suunnittelemme trainee-valmennuksen seminaaripäivät sekä oppimistehtävät. Amazing Atria race is about to start!

Amazing Atria race is about to start!

Suomessa olemme toteuttaneet trainee-ohjelmia jo aiemmin. Ohjelmat ovat olleet menestys – olemme olleet erittäin kiitollisia hyvistä valmennettavista sekä siitä, miten sekä opinnot että trainee-kierto on onnistunut. Valmennetut traineet ovat hyvällä matkalla kohti huippuasiantuntijuutta.

Atrian Trainee -ohjelma eroaa useimmista muista Trainee -ohjelmista siinä, että traineet pääsevät oppimaan työtä tekemällä – työtehtävien kautta. Senhän kertoo myös se, että traineet aloittavat heti vakituisessa työsuhteessa meillä. Olemme siis tositarkootuksella matkassa. Jokaiselle traineelle tehdään henkilökohtainen, tavoitteellinen työssäoppimisen suunnitelma, jota seurataan säännöllisesti oman mentorin kanssa.

Senhän kertoo myös se, että traineet aloittavat heti vakituisessa työsuhteessa meillä.

Ohjelmasta lyhyesti

Mikä: Atrian 1,5 -vuotinen kansainvälinen trainee-ohjelma (Atria International Trainee). Haemme trainee-valmennettavia erityisesti myynnin, viennin, tuotteistamisen tehtäviin kasvamaan.

Milloin: Haku ohjelmaan 7.2. – 2.3., haastattelut, henkilöarvioinnit ja valinnat valmiina toukokuun loppuun mennessä. Trainee-ohjelman kick off 1.9.2020!

Kenelle: KTM, ETM, MMM tai muu soveltuva tutkinto. Kiinnostus ruoka-alaan. Hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito. Valmennusaikana vähintään kaksi noin 2 kk ulkomaankomennusta.

Missä: Työpaikka joko Seinäjoella tai Helsingissä, mutta matkustaminen sekä Suomessa että konsernimaissa kuuluu traineen valmennuksen sisältöön.

Miksi: 116-vuotinen historia takana – vähintään 116-vuotta tulevaisuutta edessä – osaamisen ketju täytyy pitää vahvana.

”Paras tapa ennustaa tulevaisuus on luoda se” lausui johtamisen kehittäjänäkin tunnettu Peter Drucker aikanaan. Kannustan kaikkia Atrian tulevaisuuden luomisesta kiinnostuneita hakemaan kansainväliseen trainee-ohjelmaan.

Jaa

Kirjoittajan kuva
Kirjoittanut

Kaija Ketola-Annala

Kaija työskentelee henkilöstön kehittämispäällikkönä. Hänestä on erityisen mukavaa että riippumatta siitä, missä hän kulkee, työssään tai vapaa-ajalla, Atria tunnetaan aina. Ihmisillä on paljon hyviä ja mielenkiintoisia muistoja Atrian tuotteista ja ruokahetkistä. Tilannekomiikka sekä hyvät tarinankertojat saavat Kaijan hymyilemään. Läsnäolon taitoa Kaija haluaisi itsessään kehittää. Erityisen hyvä Kaija on omien lastensa äitinä ja vapaa-ajalla hän rentoutuukin parhaiten perheensä ja ystäviensä parissa. Kaijan ruokabravuuri on lasagne, mutta arjen pelastuksena toimii hunajamarinoidut broilerinsuikaleet. Kaija palkittiin Atrian vuoden 2018 somettajana.

Lue kirjoittajan muita blogeja