Mahtava tilaisuus

01.1.2019
Kesätyö Henkilöstö

Atrian kausirekrytointi sai tänä vuonna uuden ilmeen. Sen myötä halutaan kertoa hakijoille kaikista niistä mahdollisuuksista, joita kausityö Atrialla tarjoaa. Kausityöntekijöitä tarvitaan sesonkeihin ja vuosilomatuurauksiin moniin hyvin erilaisiin tehtäviin. Suurin tarve on tuotannossa, mutta paikkoja on avoinna myös mm. henkilöstöravintoloissa. Kausityö voi avata oven pysyvämpäänkin työpaikkaan. 

Kausityö voi avata oven pysyvämpäänkin työpaikkaan. 

Jollekin työ Atrialla voi olla ihan ensimmäinen työpaikka ja toisella voi olla enemmän kokemusta esim. vaikkapa Atrialla jo useampana kesänä. Kausityön kautta saa uutta kokemusta, uusia taitoja, oppii tuntemaan uusia ihmisiä ja saa olla osa isompaa kokonaisuutta. Moni hakee kausitöihin opintojen ohessa tai valmistumisen jälkeen. Atrian työntekijöiden työ- ja koulutustaustat ovat moninaisia. Yhdistävänä tekijänä on halu tuottaa ihmisille maistuvaa ja laadukasta ruokaa vuoden jokaisena päivänä. 

Työhön saa aina hyvän perehdytyksen. Atria panostaa myös työskentelyolosuhteisiin sekä työntekijöiden ergonomiaan. Siinä tärkeässä roolissa on mm. työnkierto työpäivien sisällä. Työssä on mahdollisuus kokeilla työnkierron kautta erilaisia työtehtäviä saman tai eri osastojenkin välillä tarpeesta ja työntekijän halusta riippuen. 

Kausityöntekijöille tehdään vuosittain kysely, jossa on mahdollisuus vaikuttaa. Näitä tuloksia hyödynnetään aina seuraavaa kausirekrytointia silmällä pitäen. Viimeisimmän kyselyn mukaan 99 % vastaajista on valmiita tulemaan uudelleen Atrialle töihin. Se kertoo siitä, että jokaista työntekijää pidetään tärkeänä ja työskentelyolosuhteisiin ja työpaikan ilmapiiriin on panostettu todella paljon. Tästä on hyvä käynnistää tulevan kevään ja kesän haku.

Viimeisimmän kyselyn mukaan 99 % vastaajista on valmiita tulemaan uudelleen Atrialle töihin. Se kertoo siitä, että jokaista työntekijää pidetään tärkeänä ja työskentelyolosuhteisiin ja työpaikan ilmapiiriin on panostettu todella paljon.

Lisätietoa vuoden 2019 hausta voit lukea sivulta atria.com/kesatyo.  Tartu mahtavaan tilaisuuteen ja hae meille töihin! Haku eri paikkakunnille on jo käynnissä.

Jaa