Kolumni: MM-luokkaan maailman parhailla raaka-aineilla

13.3.2019
Atrialaisilta

Viime vuoden marraskuussa koettiin hienoja hetkiä, kun Fazer Culinary Team Finland sai toisen sijan kovatasoisessa keittiömestareiden Culinary World Cup -kilpailussa. Atrialla oli kunnia olla jo toistamiseen mukana tukemassa vuonna 2016 kultaa olympialaisissa voittanutta joukkuetta.

Joukkueen kisoissa käyttämä Atrian kana oli suomalaista, antibioottivapaata, kauralla kasvanutta jyväbroileria. Raaka-aine oli Pirkanmaalta, Pälkäneeltä Rönnvikin tilalta. Maailman parhailla raaka-aineilla pärjää kilpailtaessa maailman parhaimpien joukossa.

Maailman parhailla raaka-aineilla pärjää kilpailtaessa maailman parhaimpien joukossa.

Seuratessamme joukkueen harjoittelua ja itse kisasuoritusta päällimmäisenä mieleen jäivät ilo ja tinkimättömyys laadussa, mikä leimasi joukkueen toimintaa läpi linjan. Siinä tekemisessä on mielellään mukana.

Tinkimätön laatu ja ammattimainen toiminta ohjaavat myös meidän tekemistämme Atrialla. Atrian ratkaisutiimi työskentelee parhaillaan useiden mielenkiintoisten laatua ja kannattavuutta parantavien asiakasprojektien parissa.

Atrian ratkaisutiimi työskentelee parhaillaan useiden mielenkiintoisten laatua ja kannattavuutta parantavien asiakasprojektien parissa.

Tietynlaisia kilpailuja voitetaan arkipäivän tekemisessä kehittämällä ja harjoittelemalla samalla tavalla kuin maailmanmestaruuskilpailuja vartenkin tehdään.

Ruoka on iloinen asia. Uskon, että suomalaisten ammattilaisten menestys maailmalla innostaa meitä kaikkia omassa toiminnassamme. Meitä Atria Food Servicessä ainakin innostaa. Laadukkaat, puhtaat raaka-aineet Suomesta on hyvä valinta, kun tavoitteena on tarjota parasta ruokaa asiakkaille joka päivä arjen ja juhlan ruokailuhetkissä.

Ihmiset käyvät yhä enemmän ravintoloissa syömässä ja odotukset ruokailuhetkeä kohtaan kasvavat. Tarpeet ovat eri tilanteissa erilaisia, mutta laatu on yhdistävä tekijä. Vastuullisesti tuotettu, puhdas ja turvallinen ruoka on perusedellytys. Erityisesti makua ja monipuolisuutta arvostetaan ravintolassa ruokailtaessa.

Vastuullisesti tuotettu, puhdas ja turvallinen ruoka on perusedellytys.

Atria Food Servicen ammattilaiset ovat käytössänne. Ollaan yhteydessä.

Kim Westerling
myyntijohtaja
Atria Food Service

Lue myös: 

Poimi trendejä, tuota elämys

Jaa