Teemme maailman parasta lihaa!

10.7.2018
Alkutuotanto Kotimaisuus & alkuperä Laatu Maailmanpuhtain

Valmistauduin lähtemään OKRA-messuille viime viikolla aamuvarhaisella. Ihmettelin aamurähmäisillä silmillä somekuvaa, jonka työkaveri oli yöllä välittänyt. Kuvassa seisoo tuttu mies hymyillen leveästi, kaulassaan Suomen lippuja nauhassa kuin joulukuusessa ja syli täynnä palkintopystejä.

Sitten tajusin, yhteistyökumppanimme ja asiakkaamme JN Meat International on edellispäivän iltana saavuttanut jättimenestyksen World Steak Challenge -kilpailussa eli pihvien maailmanmestaruuskisoissa Lontoossa. Suomalainen naudanliha on putsannut pöydän koko kisassa: neljä pääpalkintoa kuudesta!

Tätä menestyksen polkua on viitoittanut kolme tekijää: intohimo, ammattitaito ja yhteistyö. JN Meat International arvostaa ja etsii intohimoisesti syöntilaadultaan erinomaista naudanlihaa. Yhteistyössä asiakkaamme ja atrialaisten tuottajien kanssa olemme pystyneet nostamaan nurmella ruokitun ja ammattitaidolla kasvatetun suomalaisen naudanlihan maailmanluokan herkuksi.

Viikko kisavoiton jälkeenkin riemu ja ylpeys ovat edelleen pinnassa. Teemme työtä, josta saa myös hyvän mielen!

Yhteistyössä asiakkaamme ja atrialaisten tuottajien kanssa olemme pystyneet nostamaan nurmella ruokitun ja ammattitaidolla kasvatetun suomalaisen naudanlihan maailmanluokan herkuksi.

 

 Kuvassa John Sashi-Nielsen, JN Nielsenin perustaja.

 

Jaa

Kirjoittajan kuva
Kirjoittanut

Sinikka Hassinen

Sinikka Hassinen työskentelee Nautasuomi Oy:n johtajana. Hänestä atrialaisuudessa parasta on, että saa tehdä töitä tuottajien omistamassa suomalaisessa, huippuammattilaisten lihaketjussa. Hän nautiskelee nähdessään miten hyvää yhdessä nautittu ruoka tekee ihmisille. Vapaa-ajalla Sinikka rentoutuu kuntoillen tai hyvän kirjan parissa, kesällä hän möyrii maata puutarhassaan. Ruoanlaitossa Sinikka toteaa olevansa parhaimmillaan perheen arjen muonittajana. Lihapullat tekevät aina kauppansa! Lisäksi hän hemmottelee perhettään ajoittain karjalaisella perunakukolla, jossa muhii possun niskaa tai kylkeä.

Lue kirjoittajan muita blogeja