Kiitosta suomalaisesta raaka-ainepohjasta

22.10.2018
Ruoka & tuotteet Asiakas

Syyskuussa Atria toi markkinoille 100-prosenttisesti lihattoman Vegyu-tuoteperheen. Tässä yhteydessä laajensimme ammattikeittiöille suunnattua kasvistuotevalikoimaamme seitsemällä uudella tuotteella. Jo aiemmin meillä on ollut ammattikeittiövalikoimassa kasvistuotteita, ja ne ovat saavuttaneet vankan suosion. Esimerkiksi säräjuuresainekset sekä punajuurilohkot ovat tykättyjä, koska ne ovat helppoja, nopeita, herkullisia, tuoreita lisäkkeitä ja sopivat sellaisenaan tarjottavaksi tai komponenteiksi ruoan valmistukseen.

Kaikki ammattikeittiöille suunnatut kasvistuotteet löytyvät Vegyu-tuotemerkin alta, ja koko valikoimassamme on 18 erilaista kasvisvaihtoehtoa.

Olemme esitelleet uutta Vegyu-tuoteperhettä asiakkaillemme jo huhtikuusta lähtien kausiesittelyjen yhteydessä ja syksyllä työtä on jatkettu joulun esittelytilaisuuksien yhteydessä. Olemme tavoittaneet näillä tilaisuuksilla yli tuhat asiakasta. Tilaisuuksissa olemme esitelleet tuotteita uusien ammattikeittiöille suunnattujen ruokaohjeiden avulla. Samalla asiakkaat ovat päässeet maistamaan tuotteita. Lisäksi asiakkailla on ollut mahdollisuus tilata näytteitä omaan tuotantokeittiöönsä tuotetestaukseen. Useilla asiakkaillamme on oppilaista kootut makuraadit, jotka testaavat tuotteet ennen kuin ne päätyvät ruokalistalle. Ruokalistan suunnittelu ja testaus voi kestää jopa vuoden ja olemme huomanneet, että oma testaus auttaa myynnin käynnistymisessä. 

Kiitosta tuotteet ovat saaneet ennen kaikkea suomalaisesta raaka-ainepohjasta sekä soijattomuudesta. Hyvää palautetta olemme saaneet myös siitä, että nyt meidän koko kasvistuotevalikoimamme on selkeästi löydettävissä. 

Kiitosta tuotteet ovat saaneet ennen kaikkea suomalaisesta raaka-ainepohjasta sekä soijattomuudesta.

Uusien tuotteiden ja niistä kehitettyjen ruokien sekä käyttöyhteyksien vieminen asiakkaille on palkitsevaa. Asiakkaat kaipaavat uusia ideoita, koska arki ammattikeittiöillä on todella kiireistä eikä aina ole aikaa tai resursseja kehittää ja testata uusia ruokaohjeita. Atria Food Servicen testattujen ruokaohjeiden avulla on asiakkaiden helppo lähteä soveltamaan uusia tuotteita omaan tuotantoprosessiin ja asiakasryhmään sopivaksi. 

Yksi työtehtäväni tärkeimpiä osa-alueita on auttaa asiakasta onnistumaan meidän tuotteilla. Jokainen positiivinen palaute tai viesti siitä, että asiakas on saanut materiaaleistamme tai tilaisuuksistamme hyötyä tai idean omaan toimintaan, on kiitos ja innostaa tekemään uutta. Täytyy kuitenkin muistaa myös se, että nämä ovat aina vuorovaikutteisia tilanteita ja myös me saamme jokaisessa kohtaamisessa kullan arvoista viestiä ja oppia siitä, mitä arki ammattikeittiöillä on. 

Työ tuotteiden parissa jatkuu tiiviisti myös ensi vuoden puolella Vilkas 2019 kampanjassa. 

Maukasta syksyn jatkoa!

 

Jaa

Kirjoittajan kuva
Kirjoittanut

Susanne Heinineva

Susanne Heinineva työskentelee tuoteryhmäpäällikkönä Atria Food Servicen puolella. Suomalaisuus, läpinäkyvä ja kova työ läpi koko ruokaketjun ja tinkimätön asenne ovat hänelle atrialaisuudessa ylpeyden aiheita. Vapaa-ajallaan perhe, ystävät, hyvä ruoka ja arjen pyöritys saavat Susannen hymyilemään. Illalla kun kaikki on hoidettu, voi sohvalla nauttia hiljaisuudesta Unto-kissa sylissä. Susanne on vannoutunut penkkiurheilija. Samalla kun hän katsoo esimerkiksi jääkiekkopeliä, saattaa hän silittää viikon pyykit. Pinaattikeitto, jauhelihakastike sekä kinkkukiusaus ovat Susannen ruokabravuureita erityisesti lasten mielestä. Ruokavieraille hän laittaa mielellään ylikypsää viljaporsaan kassleria, perunasoseen sekä vihannesten kera tai naudan ulkofileepihviä sienihöystön sekä paahdettujen perunoiden kanssa.

Lue kirjoittajan muita blogeja