Jouluna nautiskellaan yhä enemmän omissa oloissa

13.12.2018

Joulupöydässä perinteet pitävät pintansa. Kinkku on edelleen joulun suosituin ruoka, selviää Atrian ja Foodwestin toteuttamasta tutkimuksesta. Suomalaiset haluavat jouluna nautiskella, ja herkuista nautitaan hyvällä omallatunnolla. Jouluna halutaan ylipäänsä ottaa rennommin ja yhä useampi jää ennemmin omaan kotiinsa kuin kiertää sukulaisilla. 

Tänäkin vuonna kinkun paistinrasva on hyvä ottaa talteen ja viedä se keräykseen. Kierrätys onnistuu aiempaa useammassa paikassa ympäri Suomen.  Ja kinkunnälkäisten kannattaa painaa mieleen 23.12., jolloin Atrian Facebookissa on kinkunpaistopäivystys. Tuolloin Atrian ammattilaiset antavat ohjeet, miten saadaan kinkusta saadaan mehevä ja herkullinen. joulu_infograafi.jpg

Jaa

Takaisin uutishuoneeseen