Auringon häikäisemät Dave ja Cat

17.8.2018
Ruoan näköalat

Suosittu brittiläinen videoblogaaja Dave Cad ja hänen vaimonsa Catarina Pettersson tutustuivat Atrian aurinkosähköpuistoon elokuussa 2018. Dave teki vierailusta Atrian sponsoroiman videon YouTube-kanavalleen. Mutta keitä Dave ja Cat ovat?

Alun perin lontoolainen Dave Cad ja suomalainen Catarina Pettersson muuttivat Lontoosta Helsinkiin huhtikuussa 2018. Suomalainen Cat asui Lontoossa 10 vuotta ja opettelee nyt takaisin Suomen tavoille. Häät pidettiin Suomessa heinäkuussa, uuteen asuntoon on juuri muutettu.

Lontoolainen Dave  ja suomalainen Cat muuttivat Lontoosta Helsinkiin huhtikuussa.  

Suomalainen ruokakulttuuri ei ole aiheuttanut Davelle ainakaan vielä järkytystä, vaan Dave kokee kaupoissa ja ravintoloissa löytävänsä samat ruoat kuin Lontoossakin. Ruoka yleisesti ottaen Suomessa vaikuttaa terveellisemmältä kuin Englannissa, koska kasviksia käytetään enemmän.

Molemmat tekevät kotona ruokaa. Daven bravuuri kotikeittiössä on kanasalaatti tai kokonainen uunibroileri. Cat rakastaa intohimoisesti pinaattilettuja, koettaa painottaa kasvisruoan määrää ja vähentää lihan syömistä.

Daven bravuuri kotikeittiössä on kanasalaatti tai kokonainen uunibroileri. Cat rakastaa intohimoisesti pinaattilettuja. 

Ravinnossa ei kovinkaan moni asia mietitytä, mutta Dave kertoo joskus pohtivansa kotieläinten hyvinvointia ja lihan alkuperää. Uudessa kodissa suosituin ruokalaji toistaiseksi on ollut pinaattiletut. 

Nurmossa Davea ja Catia opasti Atrian Tapani Potka. Katso kuvat vierailusta:

Lue myös: 

Atrian Aurinko tuottaa lähes 10 prosenttia Suomessa verkkoon kytketystä aurinkoenergiasta

Näin rakennettiin suurhanke

Jaa